Offerte aanvragen

Schoolreis Normandië

Al vanaf € 290,00 per persoon

U gaat met uw leerlingen op pad? En u bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Normandië? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ontdek Normandië met zijn kustlijn, geschiedenis, cultuur en natuur. Normandië is een mooie vrij grote regio in het noordwesten van Frankrijk. De omgeving kent vele bezienswaardigheden als kerken, kastelen, burchten en mooie kusten. Daarnaast is het ook mogelijk van de mooie natuur te genieten in één van de natuurparken.

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeld aan van een schoolreis naar Normandië. De tijden en reisduur zijn naar wens aan te passen, evenals het programma en de te bezoeken steden. 

Dag 1 
Om 07.00 uur vertrekt u vanaf uw school richting Frankrijk. In de loop van de avond arriveert u bij uw accommodatie. Hierna kunt u op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen.

Dag 2 en 3
Tijdens deze dagen kunt u een bezoek brengen aan (een van) de volgende bezienswaardigheden: Mont St. Michel, de invsiestranden en de krijtrotsen van Etretat. Het programma is naar eigen invulling in te delen.

Dag 4 
Vandaag vertrekt u, na het ontbijt en de uitcheck, weer richting Nederland. In de loop van de avond komt u weer aan bij uw school en komt de reis ten einde.

Accommodaties

Hostel in Rouen
Dit hostel is gesitueerd in Rouen. De omgeving biedt een uitgestrekt voetgangersgebied wat het een wandeling tussen de oude gebouwen en historische monumenten de moeite waard maakt. Diverse bezienswaardigheden en het culturele centrum bevinden zich op 2 km afstand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over gratis WiFi, tuin/terras, speelveld, keuken en vergaderzaal.

Hotel in Lisieux
Dit hotel ligt in de gemeente Lisieux, in de regio Basse Normandië. Het centrum ligt op 2 km afstand van het hotel. Deauville ligt op 20 minuten afstand en het treinstation van Lisieux op 2 km afstand.

U verblijft in twee- en driepersoonskamers voorzien van privé faciliteiten. De kamers beschikken over een tv en gratis WiFi. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Met uw groep naar Schoolreis Normandië


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar Normandië;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Diner (halfpension, HP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Normandië