Offerte aanvragen

Schoolreis Limburg

Al vanaf € 189,00 per persoon

Limburg is een van de mooiste provincies van Nederland. Een bezoek aan deze provincie geeft je al snel een vakantiegevoel. De Bourgondische gezelligheid van de Limburgers en het heuvelachtige landschap zijn bijna on-Nederlands. Limburg is gelegen in het uiterste zuiden van Nederland en heeft als hoofdstad het gezellige Maastricht. De provincie wordt doorkruist door de rivier de Maas. Het klimaat is er vaak net een klein beetje aangenamer dan in de rest van Nederland. Door de zuidelijke ligging is het een van de warmste en droogste plaatsen van Nederland, met recht dus het zonnige zuiden.

Graag stellen wij samen met u een leuk, uitdagend en onvergetelijk programma samen!

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan. Het programma en de onderdelen zijn naar eigen invulling in te delen. 

Dag 1
U vertrekt in de vroege ochtend om 08.00 uur (vertrektijd is in overleg aan te passen) vanaf uw school richting Maastricht. Onderweg stopt u in Venlo voor uw eerste activiteit. Hier is een groot klimbos waar de leerlingen 2,5 uur hun energie in kwijt kunnen!

Jullie krijgen 3 uur de tijd, dit is inclusief de veiligheidsinstructie, daarna gaan de leerlingen zelfstandig klimmen. Samen leer je vertrouwen op elkaar, beter communiceren en leer je hoever jouw doorzettingsvermogen gaat. Natuurlijk krijg je een gordel aan en een helm op. Er wordt gewerkt met een continu zekeringssysteem, dit koppel je aan het begin van het parcours zelf aan en houdt je veilig tot je weer met beide benen op de grond staat. De enthousiaste instructeurs houden toezicht vanaf de grond en zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

U luncht in het survivalpark. Na deze activiteit staat de chauffeur weer voor u klaar om u naar het hostel in Maastricht te brengen. Hier checkt u in en in de avond dineert u in het hostel.  

Dag 2
Na het ontbijt staat de touringcar voor u klaar om u naar Valkenburg te brengen. U neemt lunchpakket mee vanuit de accommodatie. Deze ochtend bezoekt u de Kasteelruïne en de Fluweelengrot onder leiding van een gids.

In de middag gaat de groep grotbiken in de grotten van Valkenburg. Aansluitend brengt de chauffeur de groep weer terug naar de accommodatie in maastrciht waar  in de avond gezamenlijk dineert.

Dag 3
Na het ontbijt staat de touringcar voor u klaar om u naar Valkenburg te brengen. Hier bezoekt u de Steenkolenmijn. Unieke film over de historie van de Mijnen, rondleiding door de Steenkolenmijn Valkenburg, leuke, leerzame en authentieke verhalen van de gidsen.

Omstreeks 14.00 uur keert u weer terug naar uw school en is de reis ten einde.

U kunt er ook voor kiezen om vandaag een bezoek te brengen aan SnowWorld Landgraaf. Hier kunt u skiën of snowboarden of naar het grote klimpark! Het Klimpark bestaat uit een Alpine Coaster, Ziplines, een Adventure Trail en een Adventure Park. 

Accommodaties

Hostel in het centrum van Maastricht
Het hostel ligt aan de oevers van de Maas, op slechts 5 minuten wandelen van het centrum van Maastricht. Het centraal station van Maastricht en het Onze Lieve Vrouweplein zijn te voet bereikbaar vanaf het hostel.

De leerlingen verblijven op slaapzalen geschikt voor 4 tot 8 personen. Elke kamer heeft een douche en toilet. De docenten verblijven op 2- en 3-persoonskamers, eveneens met privéfaciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel heeft een bar en een restaurant en eem groot terras dat uitzicht biedt op de rivier. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele hostel. Na een drukke dag kunt u poolen, ontspannen in de leeshoek of een wandeling maken in het naastgelegen park.

Met uw groep naar Schoolreis Limburg


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- retour transfer per touringcar van uw school naar de accommodatie en v.v.
- 2 x overnachting op meerpersoonskamers voor de leerlingen;
- 2 x overnachting op twee- en driepersoonskamers voor de docenten;
- 2 x ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket (handdoek excl);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Limburg