Offerte aanvragen

Schoolreis Zeeland

Al vanaf € 165,00 per persoon

Water, geschiedenis en ambachten, dat is provincie Zeeland. Middelburg, Vlissingen, Veere en Zierikzee hebben een rijke historie en zijn daarom een aanrader als je met de schoolklas een bezoek wilt brengen aan de provincie Zeeland. Je vindt in deze plaatsen enkele honderden unieke monumenten. Door tijdens uw schoolreis Zeeland een bezoek te brengen aan musea die je van alles vertellen over de historie van Zeeland, kunt u met uw schoolgroep nog dieper in de geschiedenis duiken. Denk daarbij aan de Watersnoodramp van 1953. Eigenlijk is Zeeland een grote rivierdelta van de Rijn, Maas en Schelde. Het staat niet alleen bekend om zijn fantastische stranden met de veelzijdige watersportmogelijkheden, maar natuurlijk ook om de wereldberoemde Deltawerken.

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan. Het programma en de onderdelen zijn naar eigen invulling in te delen. 

Dag 1
U vertrekt in de vroege ochtend om 08.00 uur (vertrektijd is in overleg aan te passen) vanaf uw school richting Domburg. Onderweg maakt u een stop bij het Watersnoodmuseum. Na een bezoek aan dit indrukwekkende museum brengt de chauffeur u naar uw accommodatie waar u in kunt checken. U dineert in de avond gezamenlijk in het hostel.

Dag 2
Vandaag staat er een actieve dag op de planning. Na het ontbijt staat de touringcar voor u klaar om u naar de Boerenhoeve in Nieuwvliet te brengen voor een sportochtend. U neemt lunchpakket mee vanuit de accommodatie. U kunt kiezen uit de volgende activiteiten: Teamwork, Mikadobox, Shoot Out, Low Challenge, Hoge Touwenpiste, Death Ride, Rappel, Speleologie, High Rope met Kabelbaan, Boogschieten, Hindernisbaan met groepsoefeningen, Spel zonder Grenzen, Indoor hoogtepiste met Dodensprong, Powerkiten, Highland Games (v.a. 17 jaar),  Kruisboogschieten (v.a. 18 jaar).

Na de lunch vertrekt u naar Deltapark Neeltje Jans. Hier maakt een een rondvaart over de Oosterschelde en kunt u een rondleiding krijgen door het binnenste van de stormvloedkering.

Aansluitend brengt de touringcar u terug naar uw accommodatie. U dineert in het hostel.

Dag 3
Na het ontbijt checkt u uit en laadt de bagage in de touringcar. U kunt er voor kiezen om voor het vertrek naar school nog naar SnowWorld terneuzen te gaan of naar de Tropical Zoo in Kwadendamme.

Omstreeks 14.00 uur keert u weer terug naar uw school en is de reis ten einde.

Accommodaties

Hostel in Domburg
Het Stayokay Domburg is gevestigd in een 13e eeuw middeleeuws kasteel (Kasteel Westhove), compleet met torentjes en een slotgracht. Het is gelegen op loopafstand van zee en van het strand en ligt op het zuidelijkste schiereiland van Zeeland.

De leerlingen verblijven op slaapzalen geschikt voor 4 tot 6 personen. Elke kamer heeft een douche en toilet. De docenten verblijven op 2- en 3-persoonskamers, eveneens met privéfaciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een restaurant, bar, fietsverhuur en WiFi is gratis beschikbaar.

Met uw groep naar Schoolreis Zeeland


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- retour transfer per touringcar van uw school naar de accommodatie en v.v.
- 2 x overnachting op meerpersoonskamers voor de leerlingen;
- 2 x overnachting op twee- en driepersoonskamers voor de docenten;
- 2 x ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket (handdoek excl);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Zeeland

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.