Offerte aanvragen

Schoolreis Antwerpen

Al vanaf € 120,00 per persoon

Antwerpen; nét over de grens, maar toch echt Vlaams! Deze Vlaamse stad biedt een mix van cultuur, historie, architectuur en mode. Een leuke, afwisselende bestemming voor een schoolreis of werkweek. Ontdek het verleden van Antwerpen in Diamantwijk, de diverse musea, de winkels op de Meir en geniet op de terrassen op de Grote Markt. 

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 08.30 uur naar Antwerpen. Aan het eind van de ochtend komt u hier aan en is er direct tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 17.30 uur weer richting Nederland. In de loop van de avond komt u aan bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Hostel in oude stadscentrum
Gebouwd in 2011, heeft het hostel een moderne uitstraling. Het hostel heeft een uitstekende ligging om de stad te verkennen. 

U verblijft in meerpersoonskamers met privé faciliteiten. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het hostel beschikt over 162 bedden, gratis WiFi in de lounge en bar, lounge/tvhoek, bar met snacks, gezelschapsspellen, terras, eetzaal, vergaderzaal.

Met uw groep naar Schoolreis Antwerpen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 of 4 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Antwerpen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Antwerpen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.