Offerte aanvragen

Schoolreis Marokko

Al vanaf € 595,00 per persoon

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Marokko? Dan bent u aan het juiste adres. Op slechts een paar uur vliegen stapt u in een andere wereld: de wereld van de sprookjes van 1001 nacht. Het gastvrije Marokko heeft een zeer rijke en eeuwenoude geschiedenis. Drink een kopje muntthee, slenter door de kleurrijke soukhs (markten met kraampjes) op zoek naar souvenirs of ontdek de oude kasbahs (ommuurde woongemeenschappen). 

Marokko is gelegen aan de Middellandse zee en grenst aan Algerije. De hoofdstad is Rabat, maar de grootste stad is Casablanca. Marokko kent vier koningssteden: Marrakech, Rabat, Fez en Meknes. Tijdens deze rondreis bezoekt u twee van deze steden: Marrakech en Casablanca. Naast de twee koningssteden, maakt u tijdens deze schoolreis of werKweek kennis met de Zagora woestijn en Ouarzazate.

Reisprogramma

Dag 1
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Casablanca. Na aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie in Casablanca, waar u een nacht zult verblijven. Tijdens uw verblijf in Casablanca mag een bezoek aan de imposante Hassan II moskee niet ontbreken. De volgende dag vertrekt u naar Marrakech. Na een 3 uur durende rit komt u aan bij de accommodatie.

Dag 2 en 3
De tweede en derde dag heeft u de tijd om de stad en de omgeving van Marrakech te bezoeken. Op één van deze dagen kunt u ervoor kiezen om u rond te laten leiden door de souks, de medina, Bahia Paleis, Medersa Ben Youssef en de leerlooierijen. U kunt excursies maken naar Boulmane, Dades, de waterval van D’Ouzoud en Todgha Canyons.

Dag 4
Op dag vier staat er na het ontbijt een transfer voor u klaar en wordt u naar de woestijn gebracht. Tijdens deze mooie rit door het Atlasgebergte worden diverse fotostops gemaakt. Via de Kasbah Tifoultoute, Ouarzazate en de Draa Valley wordt u naar de Zagora woestijn gebracht. Na aankomst in Zagora gaat u verder per kameel! Een kamelentocht door de woestijn is een onvergetelijke ervaring. Wie droomt er niet van slapen in een prachtige bedoeïenentent midden in een zandwoestijn. Met een overnachting in de woestijn kunt u zowel bij de zonsondergang als bij de zonsopkomst de woestijn prachtig zien verkleuren. En 's nachts is het er (meestal) ook nog eens super stil. U zal hier overnachten in bedoeïenententen en er ’s avonds dineren.

Dag 5 en 6
U staat vroeg op om de mooie zonsopgang in de woestijn te zien. Vervolgens ontbijt u en hierna vertrekt u weer per kameel naar Zagora. Hier staat de transfer gereed die u naar Ouarzazate brengt, waar u de laatste nacht zult verblijven. U kunt nog een bezoek brengen aan Aït-Ben-Haddou, een middeleeuwse verstevigde stad. Op de laatste dag wordt u bij de accommodatie opgehaald voor vertrek naar de luchthaven, waar uw vlucht terug vertrekt. Na aankomst op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid terug naar uw school.

(Dit betreft een voorbeeldprogramma, uiteraard is de rondreis aan te passen aan uw wensen)

Met uw groep naar Schoolreis Marokko


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

6 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Heenvlucht naar de luchthaven van Casablanca en terugvlucht vanaf de luchthaven van Marrakech incl. taks en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Casablanca naar de accommodatie;
- Transfer van Casablanca naar de accommodatie in Marrakech;
- Transfer van de Zagora Woestijn naar de luchthaven van Marrakech;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Casablanca;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers in Marrakech;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Ouarzazate;
- 4 x ontbijt;
- 1 x 2-daagse excursie naar de Zagora woestijn, inclusief kameel rijden, overnachting in bedoeïenententen, diner en ontbijt;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Marokko