Offerte aanvragen

Schoolreis Trier

Al vanaf € 225,00 per persoon

Plan een studiereis Trier, de oudste stad van Duitsland. Deze stad wordt doorkruist door de Moezel. Trier heeft zowel voor jong als oud veel te bieden en is dan ook een grote trekpleister voor toeristen. De stad kent een historie die meer dan 2000 jaar terug gaat. Het aanbod van cultuur en kunst is er in overvloed voor een interessante studiereis. De stad lag op een kruispunt van belangrijke verbindingswegen naar steden als Keulen en Parijs. Met culturele bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd is Trier een waar openluchtmuseum. Zo staan Porta Nigra en het Amphitheater op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Verder treft u in de omgeving vele kastelen, ruïnes en wijnbouwterrassen. 

Naast de historische bezienswaardigheden, beschikt Trier over een hogeschool en universteit, waardoor hier veel jongeren wonen. Trier is een levendige stad met een groot winkelaanbod en gezellige cafés, restaurants en nachtclubs. 

Reisprogramma

U vertrekt om 08.00 uur vanaf uw school naar Trier. Aan het begin van de middag komt u aan bij de accommodatie in Trier en is er meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 15.00 uur weer terug naar Nederland waar u in de loop van de avond bij uw school aankomt. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Hostel vlakbij natuurpark Zuid-Eifel
Dit hostel ligt op een groot terrein op 400 meter hoogte in een bosrijke omgeving. Trier centrum ligt op 12 km afstand. 

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vijf tot acht personen. Het hostel beschikt ook over appartementen. Beide accommodaties zijn voorzien van privé faciliteiten. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De appartementen beschikken tevens over een balkon/terras.

Het hostel beschikt over 240 bedden, een restaurant, eetzalen, discokelder, studieruimte, sport- en speelterrein, tafeltennistafel, airhockey, internetcafe, kegelbaan en barbecueruimte.

** Hotel in Welschbillig
Dit hotel ligt in de natuur van de Zuidelijke Eifel, in het kleine charmante dorpje Welschbillig. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Trier.

U verblijft in meerpersoonskamers met privé faciliteiten. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt over 60 bedden, een restaurant en ontbijtzaal. Daarnaast organiseert het hotel activiteiten als een huiswijnproeverij.

Met uw groep naar Schoolreis Trier


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 of 4 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar Trier;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Trier