Offerte aanvragen

Schoolreis Bilbao

Al vanaf € 385,00 per persoon

Dankzij de transformatie die Bilbao de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is de stad helemaal hot en bij uitstek geschikt voor een studiereis. Het is de grootste stad van de autonome regio Baskenland. Oude havens en scheepswerven zijn ingeruild voor horeca en interessante architectuur. De stad is omgeven door natuur, bossen, steile kusten, bergen en stranden bij de Golf van Biskaje. Het is de stad van de moderne architectuur, met als toppunt het Guggenheim museum.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Bilbao. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum

Deze accommodatie bevindt zich op slechts 1 minuut lopen van het inconische San Mamès voetbalstadion. Op slechts 15 minuten lopen vanaf de accommodatie tref je het Guggenheim Museum.

Leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor twee tot zes personen. De faciliteiten bevinden zich op de gang. De docenten verblijven op één- en tweepersoonkamers met eigen faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt tevens over een patio, gemeenschappelijke keuken, de gehele dag gratis koffie en thee, een tv-lounge, gratis Wi-Fi en een 24-uurreceptie.

Hostel buiten het centrum

Dit hostel ligt op 5 minuten lopen van het metrostation ‘Bolueta’. De accommodatie is gelegen op ongeveer 2 kilometer ten zuiden van het stadscentrum van Bilbao.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot tien personen. Sommige kamers beschikken over eigen faciliteiten, maar de meeste kamer delen de faciliteiten op de gang. De docenten verblijven op één- en tweepersoonkamers met eigen faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een 24-uur receptie, gratis Wi-Fi, gratis gebruik van computers, een tv-kamer, bibliotheek, spellenkamer, tafelvoetbaltafel, 3 terrassen en een gemeenschappelijke keuken.

Tip!

Breng tijdens het verblijf in Bilbao ook een bezoek aan San Sebastian!

Met uw groep naar Schoolreis Bilbao


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Bilbao incl. tax en handbagage; 
- Luchthaventransfer in Bilbao;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket en handdoek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Bilbao