Offerte aanvragen

Schoolreis Canterbury

Al vanaf € 165,00 per persoon

In het graafschap Kent in het zuidoosten van Engeland is deze mooie historische stad gelegen. Sinds de moord op Thomas Moore is Canterbury een pelgrimsoord. Door het middeleeuwse karakter, de wereldberoemde gebouwen en de aanwezigheid van universiteiten is Canterbury een populaire bestemming onder schoolgroepen. Bezoek tijdens uw schoolreis de kathedraal van Canterbury, maak een boottocht over The Great Stour, maak een stadswandeling onder begeleiding van een gids of geniet simpelweg van het grote aanbod aan winkels en restaurantjes.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 06.00 uur naar Canterbury. Met de ferry maakt u de overtocht van Calais naar Dover. In de middag komt u aan bij uw accommodatie en is er meteen tijd om de stad te verkennen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag vertrekt u omstreeks 11.00 uur weer richting Dover, waar u de overtocht terug naar Calais maakt. In de loop van de avond komt u weer aan bij uw school. 

Accommodaties

Hostel
Dit hostel is in een Victoriaanse villa op een rustige locatie gelegen. Op ongeveer 15 minuten bevindt zich de bekende kathedraal. 

U verblijft op meerpersoonskamer geschikt voor drie tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Enkele kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een restaurant, bar, televisielounge, spellenkamer en tuin. 

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 19.00 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Canterbury, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 19.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

Met uw groep naar Schoolreis Canterbury


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3, 4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Canterbury;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: de vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.
Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Canterbury