Offerte aanvragen

Schoolreis Stockholm

Al vanaf € 389,00 per persoon

Een hippe bestemming welke bekend staat om haar schoonheid. Stockholm is gebouwd op 14 eilanden, omgeven door water en bezaaid met parken, bossen en strandjes. Door het heuvelachtige landschap in de stad, kunt u overal genieten van mooie uitzichtpunten. En nét buiten de stad liggen nog eens duizenden kleine eilandjes die het ontdekken waard zijn! Maak zeker een rondvaart, bezoek één of meerdere eilanden, snuif cultuur in het historische centrum of in een van de vele musea. Stockholm is een unieke bestemming voor een schoolreis! 

Reisprogramma

Vanaf uw school reist op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Stockholm. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hippe hostel is in het centrum van Stockholm gelegen, nabij het centraal station en dichtbij verschillende bezienswaardigheden van de stad. Dit maakt het hostel een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen. De kamers beschikken over gedeelde faciliteiten. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Voor een meerprijs kunnen de leerlingen in meerpersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over gratis Wi-Fi, een bar en restaurant, bagageruimte en lounge. 

Met uw groep naar Schoolreis Stockholm


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Stockholm incl. tax en handbagage;
- Transfer vanaf de luchthaven van Stockholm naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Stockholm