Offerte aanvragen

Schoolreis mini-cruise Newcastle

Al vanaf € 175,00 per persoon

Newcastle is een leuke, vernieuwde, kleine stad voor uw schoolreis. Newcastle staat bol van de cultuur, shoppen en pubs. Langs de stad stroomt de rivier de Tyne, die 7 bruggen heeft waarvan de Millenium en Tyne Bridge zeker het bezoeken waard zijn. Daarnaast kunt u in de stad enkele musea of mooie Victoriaanse gebouwen bezoeken. De stad ligt op een nacht varen van IJmuiden, de leerlingen en docenten verblijven in hutten waardoor de reis ontspannen verloopt.  

Reisprogramma

Om 14.00 uur vertrekt u naar IJmuiden. U vaart om 17.30 uur met de nachtferry over naar Newcastle, waar u om 09.00 uur aanmeert. Bij aankomst in Newcastle brengt de chauffeur u rechtstreeks naar het centrum van Newcastle. Hier zal u om 09.30 uur aankomen en is er direct tijd om Newcastle te verkennen. 

Om 15.30 uur vertrekt de touringcar weer richting Newcastle waar u om 17.00 uur de nachtferry terug naar Nederland neemt. Om 9.30 uur komt u aan in IJmuiden en reist u terug naar uw school, waar deze schoolreis naar Newcastle eindigt. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Tijdens de minicruise verblijft u in vier-persoonshutten. De hutten beschikken over een badkamer met douche, toilet en wasbak, airconditioning, kledingkast/kapstok en een tafel. (De bagage blijft tijdens uw verblijf in Newcastle in de hut). Aan boord kunt u gebruik maken van de faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld eten in één van de restaurants, winkelen of naar de bioscoop gaan.

Tip!

Verblijf een nacht in Newcastle.

Met uw groep naar Schoolreis mini-cruise Newcastle


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Newcastle en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Minicruise IJmuiden - Newcastle;
- Overnachting in meerpersoonshutten;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: de vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis mini-cruise Newcastle