Offerte aanvragen

Schoolreis Griekenland

Al vanaf € 575,00 per persoon

U wilt met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Griekenland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het land van de souvlaki, Sirtaki en de mythologische verhalen. Een schoolreis of werkweek naar Griekenland verzekert u van een reis met prachtig weer (meer dan 300 dagen zon per jaar), heerlijk eten en bijzondere bezienswaardigheden. In Athene treft u een mengeling van een bruisende stad en klassieke Griekse oudheden. Athene is rijk aan historische en adembenemende bezienswaardigheden. Het belangrijkste handelsmerk van de stad is de Acropolis, met prachtig uitzicht over de stad. 

Reisprogramma

Dag 1 
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Athene. Na aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie in Athene, waar u de eerste drie nachten zult verblijven. 

Dag 2 en 3
De tweede dag maakt u een eilandcruise vanaf Athene naar Poros, Hydra en Egina. Een Griekse lunch is gedurende de cruise inbegrepen. De andere dag kunt u bijvoorbeeld met een gids de stad te voet verkennen.

Dag 4 
Op de vierde dag vertrekt u na het ontbijt richting Olympia. Onderweg maakt u een stop in Korinthe. Een stad met een centrum met archeologische bezienswaardigheden zoals de Apollo tempel en het kanaal van Korinthe. Vervolgens rijdt u door naar Olympia waar u de komende nacht verblijft. In Olympia kunt u onder andere de tempels van Zeus en Hera bezoeken en vindt u het Olympisch stadion, waar elke vier jaar het Olympisch vuur wordt ontstoken.

Dag 5 en 6
De ochtend heeft u nog te besteden in Olympia, in de middag vertrekt u richting de beroemde archeologische stad Delphi, waar u 1 nacht zult doorbrengen. Hier vindt u onder andere de tempel van Apollo, het Byzantijnse klooster Osios Loukas en het dorp Arachova, bekend om haar adembenemende berglandschap. De ochtend is in Delphi te besteden en in de middag reist u weer terug naar Athene, waar u de laatste nacht zult verblijven.

Dag 7
Op de laatste dag staat er een touringcar gereed die u naar de luchthaven brengt, vanwaar uw terugvlucht vertrekt. Op eigen gelegenheid reist u weer naar uw school. 

(Dit betreft een voorbeeldprogramma, uiteraard is de rondreis aan te passen aan uw wensen)

Met uw groep naar Schoolreis Griekenland


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

7 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Athene incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven in Athene naar de accommodatie in Athene en v.v.;
- Touringcar voor 5 dagen;
- 4 x overnachting in meerpersoonskamers in Athene;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Olympia;
- 1 x overnachting in meerpersoonskamers in Delphi;
- 6 x ontbijt in de accommodatie;
- Dagcruise naar Poros, Hydra en Egina vanuit Athene (incl. lunch aan boord);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding. 

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Griekenland