Offerte aanvragen

Schoolreis Amsterdam

Al vanaf € 189,00 per persoon

Met zijn typische grachten is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante grote Europese steden. Hier kunt tijdens uw schoolreis een rondvaart op de grachten maken, rondsnuffelen in de kleine winkels met persoonlijke service, of op één van de caféterrasjes aan de grachten zitten. Daarnaast kunt u terug naar de tijden van Rembrandt en Van Gogh in het Rijks- en Van Gogh Museum. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Anne Frank Museum, het achterhuis waar Anne haar dagboek schreef.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 08.30 uur naar Amsterdam. In de loop van de ochtend komt u hier aan en is er direct tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag vertrekt u omstreeks 17.30 uur weer richting uw school.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hostel is in het centrum van Amsterdam gelegen tussen de keizers- en prinsengracht. Op 500 meter afstand bevindt zich het Rijksmuseum. Openbaar vervoer mogelijkheden zijn tevens op korte afstand van het hotel, zodat de rest van het centrum gemakkelijk te bereiken is.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen. Alle kamers beschikken over eigen faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt. 

Het hotel beschikt verder over een 24-uurs receptie, restaurant, nachtclub en fietsverhuur.

Hotel aan de rand van het centrum
Dit hotel opende in juli 2012 en is gelegen naast treinstation Amsterdam Sloterdijk. Het centrum van Amsterdam is met de trein in 5 minuten te bereiken.

U verblijft hier op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zeven personen. Alle moderne kamers beschikken over een eigen badkamer, flatscreen-tv en gratis WiFi. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt verder over een receptie, ruime lobby/tv ruimte met traditionele Nederlandse kunst, bar, bagageopslag en een gemeenschappelijke keuken.

Met uw groep naar Schoolreis Amsterdam


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Amsterdam en v.v.;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.
Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Amsterdam