Offerte aanvragen

Schoolreis Dubrovnik

Al vanaf € 379,00 per persoon

Dubrovnik wordt ook wel 'Parel van de Adriatische Zee genoemd' omdat het een van de mooiste steden aan de Adriatische kust is. Dubrovnik heeft veel te bieden en is daarom perfect voor een schoolreis. De combinatie van strand en stad zorgt voor een goede combinatie van cultuur snuiven en genieten van een prachtige omgeving. 

Tijdens uw werkweek kunt u het historische centrum van Dubrovnik bezoeken, een dagje uit naar het eiland Lokrum maken en het heerlijke lokale eten proeven.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Dubrovnik. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar de luchthaven waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel buiten het centrum

Dit eenvoduige hostel is gelegen op ongeveer 1 km van het oude centrum van Dubrovnik. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op 150 meter lopen, vanaf hier kunt u naar het centrum reizen. 

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen. Alle kamers delen de faciliteiten op de gang. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een 24-uursreceptie, bagageopslag, gedeelde lounge en keuken, terras en gratis Wi-Fi.

Met uw groep naar Schoolreis Dubrovnik


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Dubrovnik incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Dubrovnik naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Dubrovnik