Offerte aanvragen

Schoolreis Toscane

Al vanaf € 400,00 per persoon

Toscane is een geweldige, allesomvattende regio die zeer zeker de moeite waard is om te bezoeken. Toscane is wereldberoemd om zijn kunst, geschiedenis en het prachtige landschap.

Hoogtepunt in dit geheel is Florence, een stad die zich presenteert als één groot openluchtmuseum, vol culturele hoogtepunten en monumenten. Maar ook de kleinere steden zoals Lucca, Siena, San Gimignano en Pisa mag u niet vergeten tijdens uw bezoek. Lucca is een oude Romeinse stad met een schitterend marktplein centraal in de stad. Siena wordt gekenmerkt door Piazza del Campo, een van de mooiste pleinen van Europa, en Duomo di Siena, het kerkelijk pronkstuk van Toscane. San Gimignano is een klein middeleeuwse stadje wat veel te bieden heeft op het gebied van kunst, winkels en restaurants. Pisa, tot slot, is een typische Toscaanse stad, die vooral beroemd is om zijn “scheve toren”. Vergeet daarbij niet dat u heerlijk kunt eten in Italië, en u heeft voldoende ingrediënten om er een geweldige schoolreis of werkweek van te maken!

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeld aan van een schoolreis naar Toscane. De tijden en reisduur zijn naar wens aan te passen, evenals het programma en de te bezoeken steden. 

Dag 1 en 2
Om 16.00 uur vertrekt u vanaf uw school richting Italië, deze reis zal deels als nachtreis worden uitgevoerd. De volgende dag arriveert u in de loop van de middag bij uw accommodatie. Hierna kunt u op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen.

Dag 3 en 4
Tijdens deze dagen brengt u een bezoek aan de volgende steden: Florence, Sienna, Pisa en Lucca en kunt u de verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Het programma is naar eigen invulling in te delen.

Dag 5 en 6
Overdag kunt u op eigen gelegenheid nog de stad bezoeken. In de avond omstreeks 21.00 uur reizen jullie weer terug naar Nederland. Deze reis zal weer deels als nachtreis worden uitgevoerd. In de loop van de volgende dag komt u weer aan bij uw school en komt de reis ten einde.

Accommodaties

*** Hotel in het centrum van Florence

U verblijft in een *** hotel in het centrum van Florence. U verblijft in meerpersoonskamers die zijn voorzien van een eigen badkamer. De verzorging is op basis van logies en ontbijt.

*** Hotel in Montecatini
U verblijft in een *** hotel in Montecatini. U verblijft in meerpersoonskamers die zijn voorzien van een eigen badkamer. De verzorging is op basis van logies en ontbijt.

Met uw groep naar Schoolreis Toscane


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

6 of 7 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Toscane;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Onbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Toscane

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.