Offerte aanvragen

Schoolreis Gdansk

Al vanaf € 289,00 per persoon

Handel en oorlog zijn twee termen die zijn verbonden aan de stad Gdansk, die voorheen de naam Danzig had. De stad heeft een bloeiende periode gekend als Hanzestad en lag op een veelgebruikte handelsroute. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is veel van de stad gebombardeerd en vernietigd, maar ondanks dat heeft de stad zich terug op de kaart weten te zetten. Vele oude gebouwen zijn gerestaureerd. Kunst, cultuur en geschiedenis gaan uitstekend samen in deze stad. Breng tijdens uw schoolreis een bezoek aan de Lange Markt en Concentratiekamp Stutthof.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 19.00 uur naar Gdansk waar u de volgende dag aan het begin van de ochtend aankomt. Er is direct tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De een na laatste dag vertrekt u omstreeks 22.00 uur weer richting Nederland waar u de volgende dag in de ochtend bij uw school aankomt.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hostel is op een ideale locatie in Gdansk gelegen op ongeveer 5 minuten lopen van de oude binnenstad. De jachthaven ligt op 200 meter afstand.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zes personen met gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven op een tweepersoonskamer met privé faciliteiten. Elke kamer heeft een vrolijk kleurtje op de muur en beschikt over een televisie. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt, het ontbijt wordt in een nabijgelegen restaurant aangeboden.

Het hostel beschikt o.a. over een 24-uurs receptie, gedeelde keuken, lounge, spellenkamer, biljart, bagageopslag en gratis WiFi. 

*** Hotel buiten het centrum

Het hotel ligt op drie kilometer afstand van het centrum van Gdansk. U verblijft in twee- of driepersoonskamers met privé faciliteiten. De kamers beschikken o.a. over een flatscreen-tv en gratis WiFi. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, spellenkamer, restaurant en bar.

Met uw groep naar Schoolreis Gdansk


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

5 of 6 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Gdánsk en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Gdansk