Offerte aanvragen

Schoolreis Dublin

Al vanaf € 350,00 per persoon

De hoofdstad van Ierland is een stad die van vele markten thuis is. Het compacte centrum is prima te voet te verkennen. Naast de verschillende musea en kunstgaleries zijn er aardig wat oude gebouwen en monumenten intact gebleven. Bezoek tijdens uw schoolreis bijvoorbeeld het Trinity College, de mooie oude universiteit. Het Temple Bar district is een gezellige, levendige wijk waar u ’s avonds gezellig wat kunt drinken in een typisch Ierse pub.

Reisprogramma

U reist met uw leerlingen op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Dublin. Na aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar deze schoolreis Dublin ten einde komt.

Accommodaties

Hostel
Dit hostel is gevestigd in een voormalig klooster en school aan de rand van het centrum van Dublin. 

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot tien personen. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag in tweepersoonskamers verblijven. Er zijn zowel kamers met gedeelde faciliteiten als privé faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt. 

Het hostel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, terras en tuin, gedeelde keuken, spellenkamer en gratis Wifi in de openbare ruimtes. 

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 19.00 uur wordt u verwacht op het verzamelpunt in Dublin, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Ierse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 19.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

Met uw groep naar Schoolreis Dublin


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Dublin incl. tax en handbagage;
- Transfer luchthaven Dublin - accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Dublin