Offerte aanvragen

Schoolreis Hamburg

Al vanaf € 195,00 per persoon

Een studiereis naar de op één na grootste stad van Duitsland; Hamburg. Deze stad wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Dit komt door de vele bruggen die Hamburg rijk is. Breng een bezoek aan de wereldhaven middenin het stadscentrum, de historische binnenstad met zijn pakhuizen of wandel door één van de vele parken. 

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeld aan voor een programma in Hamburg. De onderdelen en het programma zijn naar eigen invulling in te delen.

Dag 1
U vertrekt om 06.00 uur naar Hamburg. Aan het einde van de ochtend komt u aan bij de accommodatie. Er is direct tijd om de stad te bezichtigen.

Dag 2
Dag 2 is helemaal vrij om de stad te bezoeken. 

Dag 3
Deze dag is ter vrije besteding. Maak samen met uw leerlingen een stadswandeling of duik in de duistere wereld van Hamburg: de Hamburg Dungeon. 

Dag 4
Na het uitchecken heeft u nog de tijd om Hamburg te ontdekken. Omstreeks 16.00 uur vertrekt u weer naar uw school, waar u in de avond aan zult komen. 

Accommodaties

Hostel in de wijk St. Pauli
Dit hostel is gelegen in de wijk St. Pauli. Op loopafstand bevindt zich een tram- en metrostation. Vier haltes vanaf het metrostation bevindt zich al het centraal station.

De leerlingen verblijven in meerpersoonskamers met gedeelde faciliteiten. De docenten verblijven in tweepersoonskamers met privé faciliteiten. 

Het hostel beschikt onder andere over gratis wi-fi, een bar, tafelvoetbal en biljarttafel. 

Gastgezinnen in Hamburg (VP)
Om ca. 18.00 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastfamilies. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Duitse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.00 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet of allergie, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen. 

Met uw groep naar Schoolreis Hamburg


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Hamburg;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (enkel bij gastgezinnen);
- Diner (enkel bij gastgezinnen);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Hamburg