Offerte aanvragen

Schoolreis Ardennen

Al vanaf € 230,00 per persoon

Ga met uw leerlingen op survival en/of actieve schoolreis naar de Ardennen. In België ligt een prachtig bosrijk en heuvelachtig gebied waar veel vakantiegangers komen ontspannen, maar het leent zich ook uitstekend voor sportieve uitdagingen. 

Veel scholen kiezen voor deze bestemming aan het begin van het schooljaar ter kennismaking en teambuilding of juist voor een fanatieke afsluiting van het jaar. Het bosrijke en heuvelachtige gebied biedt diverse mogelijkheden voor uw actieve schoolreis zoals een Challenge Parcours, mountainbiken, kanovaren, speleologie, (nacht)dropping, teambuilding opdrachten en nog veel meer. 

Graag stellen wij samen met u een leuk, uitdagend en onvergetelijk programma samen!

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan. Het programma en de onderdelen zijn naar eigen invulling in te delen. 

Dag 1
U vertrekt omstreeks 8.00 uur naar de Belgische Ardennen. Aan het begin van de middag komt u aan bij de accommodatie, waarna de chauffeur u naar de activiteiten brengt. Vandaag staan outdoor teambuilding activiteiten op het prorgramma. Het zijn activiteiten waarbij je elkaar op een andere manier goed leert kennen. Na de activiteit wordt u naar de groepsaccommodatie of camping gebracht. Hier bereidt de groep samen het diner. 

Dag 2
Na het ontbijt brengt de chauffeur u weer naar de activiteitenlocatie. In de ochtend volgt de groep een Challenge Parcours. Dit bestaat uit diverse activiteiten op hoogte, je beleeft een parcours op hoogte in en om een steengroeve met allerlei touwbruggen, klettersteig routes, een touwladder en helicopternet. Het is van belang dat je elkaar helpt en goed communiceert om de obstakels te trotseren. In de middag gaan jullie klimmen en abseilen in de klimgroeve. Er zijn maar liefst 12 verschillende routes, zowel kort als lang. Na deze activiteit wordt u naar de groepsaccommodatie of camping gebracht. Hier bereidt de groep samen het diner. 

Dag 3
Na het ontbijt is het nog mogelijk een activiteit te doen. U kunt gaan mountainbiken of het War Museum bezoeken. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan een klein toeristisch dorpje in de omgeving.  Omstreeks 15.00 uur keert u weer terug naar Nederland en komt u in de avond weer aan bij school.

Accommodaties

Tenten 
U verblijft in tenten op een camping aan de rivier de Ourthe. De tenten zijn geschikt voor acht tot tien personen. Het sanitair wordt gedeeld op het terrein. 

Groepsaccommodatie
Deze accommodatie beschikt over meerdere kamers, geschikt voor twee tot acht personen. Het gebouw beschikt over een woonkamer met een bar en een goed uitgeruste keuken. In de tuin is een speeltuin en volleybalveld gelegen. 

Met uw groep naar Schoolreis Ardennen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Ardennen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Ardennen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.