Offerte aanvragen

Schoolreis Oxford

Al vanaf € 180,00 per persoon

Oxford is één van de twee universiteitssteden van Engeland. Breng een bezoek aan het Christ College, de grootste van de stad of het andere bekende Magdalena College. Maar naast zijn universiteitsgebouwen heeft Oxford veel meer te bieden. Een meerdaagse schoolreis Oxford brengt u naar een stad rijk aan historie en traditie.

De stad is gelegen aan de Theems en biedt vele interessante monumenten en gebouwen als het Sheldonian Theater, de Bodleian Library of St. Michael's Church voor een mooi uitzicht over de stad. De stad kent tevens vele musea die een bezoek tijdens je schoolreis Oxford waard zijn, denk maar aan het Ashmoleon Museum of het museum voor moderne kunst. Tot slot kent Oxford vele gezellige pubs en restaurantjes.

Reisprogramma

U vertrekt om 05.30 uur richting Calais in Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. Aan het einde van de middag komt u aan in Oxford. Er is meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 9.30 uur richting Dover en maakt daar de overtocht naar Calais in Frankrijk. In de loop van de avond komt u aan bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Accommodaties

Hostel nabij Oxford Station
Dit hostel bevindt zich naast het treinstation in het historische Oxford. Op nog geen 15 minuten lopen bevinden zich de historische tuinen van de Universiteit van Oxford en Magdalen College. Blenheim Palace bevindt zich op 12,5 km.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zes personen. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag in tweepersoonskamers verblijven. Er zijn kamers met gedeelde faciliteiten en privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een restaurant, café/bar, lounge met tv en een zithoek met WiFi.

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Oxford, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg. 

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

Met uw groep naar Schoolreis Oxford


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3, 4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Oxford en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: de vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.
Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Oxford

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.