Offerte aanvragen

Schoolreis Madrid

Al vanaf € 395,00 per persoon

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Madrid? Dan bent u aan het juiste adres. Wij maken graag een offerte op maat. Madrid ligt als hoofdstad van Spanje op zo'n 655 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen stad van Europa. Zodra je voet op Spaanse bodem zet, proef je de ontspannen sfeer en het buitenleven die kenmerkend is voor de Madrileňos. Zo is er 's middags de siësta en zijn er veel cafés, terrasjes en restaurants. Ontdek de vele culturele en historische gebouwen én natuurlijk de leuke straatjes en winkeltjes.

Reisprogramma

U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Madrid. Bij aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag wordt u door de touringcar naar de luchthaven gebracht, waar uw terugvlucht vertrekt. 

Accommodaties

Hostel in het centrum van Madrid
Dit hostel ligt op 200 meter van metrostation Antón Martín en het treinstation Atocha is te voet in 10 minuten te bereiken. U verblijft in meerpersoonskamers met stapelbedden en airconditioning. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. Het hostel beschikt over een 24-uursreceptie, een gemeenschappelijke keuken en gratis WiFi. 

***Hotel aan de rand van Madrid
Dit hotel is gelegen op 500 meter van metrostation Barrio de la Concepción. Ook rijden er regelmatig bussen naar het centrum van Madrid, die vlakbij het hotel stoppen. Het centrum bereikt u in omstreeks 15 minuten. U verbljft in twee- tot driepersoonskamers met privé faciliteiten. Het hotel beschikt over gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes, een bar en restaurant.

Met uw groep naar Schoolreis Madrid


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Madrid incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Madrid naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket en handdoek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Madrid