Offerte aanvragen

Schoolreis Split

Al vanaf € 395,00 per persoon

In het midden van deze Kroatische stad vindt u nog steeds perfecte Romeinse muren waardoor het verleden van de stad letterlijk zichtbaar is. Het hoogtepunt hiervan is dan ook het Paleis van de Romeinse keizer Dicoletianus, het hart van Split. Hier zult u tijdens uw werkweek naar Split zeker een bezoek aan brengen.

Naast het rijke verleden staat Split ook bekend om de prachtige stranden en omliggende eilanden zoals Brač en Hvar, die tevens een perfecte uitvalsbasis zijn voor een actief dagje uit. Door de combinatie van cultuur en natuur is Split een geweldige bestemming voor uw schoolreis. 

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Dubrovnik. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar de luchthaven waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum

Dit hostel is gelegen in het centrum van Split, dichtbij vele bezienswaardigheden van de stad. De kamers van het hostel geven dan ook een mooi uitzicht over de stad.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. Alle kamers beschikken over privé faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies.

Het hostel beschikt over een bagageopslag, gratis Wi-Fi, gedeelde lounge en keuken, en tuin met terras.

Tip!

Combineer uw schoolreis naar Split met een bezoek aan de stad Zadar of de Plitvice meren.

Met uw groep naar Schoolreis Split


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Split ncl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Split naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Split