Offerte aanvragen

Schoolreis Brugge

Al vanaf € 145,00 per persoon

Naast Antwerpen en Brussel behoort ook Brugge zeker tot een van de ‘must-see’ steden van België. De historische binnenstad van Brugge staat zelfs op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Dit geeft wel aan dat het stadscentrum van Brugge gezien kan worden als een groot openluchtmuseum.  De stad is grotendeels autovrij en daarom ideaal om te voet of per fiets onder leiding van een gids te leren kennen. Let wel: laat je niet omverrijden door een paardenkoets! Een bezoek aan Brugge is eenvoudig te combineren met een bezoek aan Gent.

Reisprogramma

U vertrekt om omstreeks 08.00 uur naar Brugge. Aan het einde van de ochtend komt u daar aan en is er meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u om uiterlijk 16.00 uur weer richting Nederland. En komt u in de loop van de avond weer aan bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Jeugdherberg aan de rand van het centrum
Deze accommodatie is gelegen op slechts één kilometer vanaf de historische stad, nabij een trienstation. Alle belangrijke bezienswaardigheden vind je op 20 minuten lopen vanaf de jeugdherberg.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor 4 tot 8 personen. De faciliteiten worden in principe op de gang gedeeld, maar sommige kamers beschikken over eigen faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

De accommodatie beschikt tevens over een bar, gratis WiFi, parkeergelegenheid en een gedeelde lounge.

Hostel in het centrum
Dit hostel is gelegen in het oude centrum van Brugge. Te voet wandelt u binnen een kwartiertje naar het Belfort van Brugge en de Markt. Op slechts één kilometer afstand van het hostel bevinden zich de winkels.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor 6 tot 8 personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang, maar sommige kamers beschikken over eigen faciliteiten. Voor docenten zijn er, tegen betaling, ook 1- en 2-persoonskamers beschikbaar. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

De accommodatie beschikt over een 24-uurs receptie, bar, gratis WiFi en gratis stadsplattegronden.

Tip!

Combineer een bezoek aan Brugge met Gent!

Met uw groep naar Schoolreis Brugge


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 of 4 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Brugge en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Brugge