Over onsWie zijn wij?


Ineke Hogenkamp - van Ballegooijen
 

''Vroeger was het altijd mijn droom om dierenarts te worden, maar deze droom heb ik laten varen nadat ik op het vwo er achter kwam dat ik niet in de wieg was gelegd voor natuurkunde en scheikunde. Uiteindelijk koos ik ervoor om toerisme te gaan studeren en behaalde ik in de zomer van 2014 mijn diploma. 

In januari 2015 begon ik aan mijn eerste baan; ik ging aan de slag als accountmanager schoolreizen en organiseerde in zes jaar tijd samen met (middelbare) scholen heel veel mooie reizen naar binnen- en buitenland. Van dagtochten naar de Efteling tot 9-daagse rondreizen door meerdere Europese landen, van kleine groepjes tot hele scholen, (bijna) niets was onmogelijk. 

Naast studiereizen voor werk, probeerde ik ook privé veel nieuwe landen en steden te ontdekken. Voorheen op pad met mijn vriend en tegenwoordig met twee kleine zoontjes erbij. Door deze twee ligt het reistempo momenteel wat lager, maar hopelijk komt dat weer terug als zij wat ouder zijn. 

Eind 2020 was het tijd voor iets nieuws, we zaten midden in de coronacrisis en het toerisme bood mij geen uitdaging en kansen meer. 

Twee jaar later ben ik weer terug in de reisbranche, dit keer bij Scooltrips.nl. Zin om weer enthousiaste leerlingen met hun docenten op pad te sturen naar Barcelona, Rome, Berlijn, Parijs en nog veel meer leuke steden!''

 

Samantha Mennen - Saes


''Als jong meisje wist ik al zeker dat ik in de reisbranche wilde werken. Zo zat ik vroeger met de reisgidsen al reisbureautje te spelen. Na mijn opleiding aan de MTRO ben ik direct aan de slag gegaan als reisadviseuse waar ik 9 jaar gewerkt heb. Toen ik vond dat het tijd was voor een andere tak van de sport, heb ik 2 jaar gewerkt als hotelmanager op riviercruiseschepen op de Europese wateren.

Gedurende mijn werkervaring heb ik zelf al veel van de wereld mogen zien. Reizen is mijn passie, lust en leven. Zo heb ik zowel bijna alle continenten op de wereld al mogen bezoeken, van de Bahama’s tot aan Thailand, van Berlijn tot aan New York.

Tijdens corona heb ik een uitstap gemaakt naar een andere branche en ik ben blij dat reizen weer is toegestaan!

Sinds april 2023 ben ik werkzaam voor Scooltrips als accountmanager schoolreizen. De uitgelezen kans om leerlingen met docenten in combinatie met mijn enthousiasme en ervaring op pad te sturen. Neem vrijblijvend contact op en ik zal zorgdragen voor een passend aanbod.''

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.