Over onsWie zijn wij?


Chanal Westerink
 

“Tijdens mijn studie International Business and Languages heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in het buitenland. Met veel enthousiasme heb ik een half jaar in Sevilla gewoond en werkte ik in de zomermaanden als reisleider op diverse bestemmingen in Europa. Heerlijk vond ik het, de omgang met mensen, het werken en leven in een andere omgeving. Een onvergetelijke tijd heb ik daar beleefd!

Na mijn studie ben ik gaan werken bij Toeristiek, waar ik werkte als Editor. Ik maakte beschrijvingen van hotels en plaatsen in het buitenland, en reisde hiervoor elke maand naar een andere bestemming. Vervolgens heb ik nog bij een werving- en selectiebureau gewerkt en ben ik inkoper geweest bij een groothandel. Na deze omzwervingen ben ik toch weer in de reisbranche gaan werken en werk ik nu sinds september 2014 bij Scooltrips.

Nieuwsgierig als ik ben, vind ik het heerlijk om telkens weer die nieuwe, mooie en unieke plekjes te ontdekken in prachtige steden en verrassende landen. Als ik de mogelijkheid heb, ga ik er even tussenuit voor een leuke stedentrip of het liefst nog een verre reis.

Bij Scooltrips wil ik anderen kennis laten maken met al het moois op de vele bestemmingen die we aanbieden. Het in kaart brengen van de perfecte stedentrip, dagtocht of skitrip, compleet op maat en passend bij de wensen van de klant is de mooiste uitdaging. Iedere aanvraag is weer een uitdaging en dat zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai is!”

 


Juul van Onna


"Het avontuur heeft mij altijd getrokken. Vanaf mijn eerste studie aan de hotelschool heb ik elke kans op een stage in het buitenland met beide handen aangegrepen. De stage in een hotel in Kaapstad heeft mij doen besluiten een vervolgstudie in de toeristische sector te gaan doen. Na het behalen van mijn diploma ben ik vervolgens begonnen aan de NHTV in Breda. Ook tijdens deze studie heb ik diverse kansen om naar het buitenland te gaan gekregen. Ik heb 6 maanden stagegelopen in Barcelona, een minor gevolgd in Mexico en diverse studiereizen naar onder andere China en Portugal meegemaakt.

Na het behalen van mijn studie Toerisme ben ik eerst een aantal maanden op reis gegaan en heb ik landen als Cuba en delen van de Verenigde Staten bezocht. Toen ik terugkeerde van deze reis ben ik aan de slag gegaan in de uitzendbranche voor Horeca. Hier heb ik één jaar met plezier gewerkt, maar merkte ik dat ik de connectie met mijn studie miste. Uiteindelijk ben ik hierdoor terechtgekomen bij Scooltrips, waar ik sinds april 2018 werkzaam ben.

Uiteraard reis ik tijdens mijn vakanties nog graag naar een mooie bestemming, zowel ver als dichtbij huis. Ik geniet van weekendjes weg in Europa waarbij je in een aantal dagen toch het gevoel van een vakantie kan hebben. 

Docenten en studenten kennis laten maken met, vooral, de Europese bestemmingen vind ik leuk om te doen. De diversiteit in het aanbod van Scooltrips maakt dat de dagen nooit hetzelfde zijn. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid waarbij de verwachtingen uiteindelijk waar gemaakt dan wel overtroffen worden."


Maud Basten


"In het laatste jaar van mijn middelbare school werd het, door mijn passie voor reizen en organiseren, al snel duidelijk dat ik het toerisme in wilde. Ik besloot dan ook van Nijmegen naar Breda te verhuizen om de studie International Leisure Management te volgen aan de NHTV.

Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding stond al meteen een reis naar Albanië en Macedonië op de planning. Een niet zo voor de hand liggende bestemming, maar precies wat bij mij past. Dit kwam ook terug toen ik besloot om vier maanden naar Finland te gaan als onderdeel van mijn studie. Vanuit hier maakte ik ook nog een aantal reisjes naar St. Petersburg, Stockholm, Tallinn en natuurlijk Lapland, de plek waar ik altijd al van droomde.

Na het avontuur in Finland ging ik terug naar Breda om mijn studie af te maken. In 2018 ben ik afgestudeerd van de NHTV en op zoek gegaan naar een uitdagende baan. Doordat mijn studie vooral gefocust was op de vrijetijdssector, bleef ik nieuwsgierig naar de reisbranche. De kans om bij Scooltrips te komen werken, greep ik dus met beide handen aan.

Het organiseren van binnen- en buitenlandse reizen zodat docenten en leerlingen van een onbezorgde reis kunnen genieten, is dan ook wat ik met veel plezier mag doen bij Scooltrips. De afwisseling in bestemmingen en het contact met docenten, maakt dat elke dag weer anders en uitdagend is." 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.