Over onsWie zijn wij?


Juul van Onna


"Het avontuur heeft mij altijd getrokken. Vanaf mijn eerste studie aan de hotelschool heb ik elke kans op een stage in het buitenland met beide handen aangegrepen. De stage in een hotel in Kaapstad heeft mij doen besluiten een vervolgstudie in de toeristische sector te gaan doen. Na het behalen van mijn diploma ben ik vervolgens begonnen aan de NHTV in Breda. Ook tijdens deze studie heb ik diverse kansen om naar het buitenland te gaan gekregen. Ik heb 6 maanden stagegelopen in Barcelona, een minor gevolgd in Mexico en diverse studiereizen naar onder andere China en Portugal meegemaakt.

Na het behalen van mijn studie Toerisme ben ik eerst een aantal maanden op reis gegaan en heb ik landen als Cuba en delen van de Verenigde Staten bezocht. Na een jaar gewerkt te hebben in de uitzendbranche besloot ik in 2018 de switch te maken naar de reissector. 

Docenten en studenten kennis laten maken met, vooral, de Europese bestemmingen vind ik leuk om te doen. De diversiteit in het aanbod van Scooltrips maakt dat de dagen nooit hetzelfde zijn. Ik streef naar een hoge klanttevredenheid waarbij de verwachtingen uiteindelijk waar gemaakt dan wel overtroffen worden."

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.