Offerte aanvragen

Schoolreis Valencia

Al vanaf € 385,00 per persoon

Valencia, de derde stad van Spanje, heeft duidelijk haar pijlen gericht op de 21e eeuw. De internationale Spaanse toparchitect Santiago Calatrava heeft de stad met zijn revolutionaire bouwprojecten omgetoverd tot een meer dan bezienswaardige stad in Spanje. Valencia is dynamisch, bruisend en hot!

“Ciudad de las Artes y las Ciencias” is als het ware een kleine stad en bestaat uit Palou de les Arts, een groot modern operagebouw, El Museo de las Ciencias, een interactief museum over wetenschap en technologie, gehuisvest in een uniek gebouw, L’Hemisferic, de laatste multimediatechnieken in een bioscoop waar zowel lasershows als Imax-films vertoond kunnen worden en Parque Oceanografico, een immers groot oceanografisch park met biotopen uit alle wereldzeeën. Daarnaast is het oude stadscentrum met haar kleine steegjes en het bruisende dag-en nachtleven zeer aantrekkelijk om te bezoeken tijdens uw educatieve schoolreis of werkweek.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Valencia. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hostel is in het centrum van Valencia gelegen op korte afstand van verschillende bezienswaardigheden. Het trein- en busstation liggen op 8 minuten loopafstand. Elke kamer in het hostel is gedecoreerd door lokale artiesten, wat een unieke uitstraling geeft.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie of vier personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met keuken, gratis internet en Wi-Fi, airconditioning, dakterras en lounge met tv.

*** Hotel in het centrum van Valencia
Dit hotel ligt in het nieuwe centrum van Valencia, in het winkelcentrum Nuevo Centro. Het hotel bevindt zich op ongeveer 15 minuten lopen van het oude centrum. In de nabijheid van het hotel is een metrostation gelegen, zodat alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. Met de metro bent u binnen 5 minuten in het stadscentrum.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor twee of drie personen, voorzien van privé faciliteiten. De kamers beschikken over een tv en airconditioning. De docenten verblijven in tweepersoonskamers, voorzien van privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hotel beschikt over een restaurant, gratis Wi-Fi, pianobar en buitenzwembad op het dakterras (geopend van mei t/m september). 

Met uw groep naar Schoolreis Valencia


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Valencia incl. tax en handbagage; 
- Luchthaventransfer in Valencia;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket en handdoek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Valencia