Offerte aanvragen

Schoolreis Strasbourg

Al vanaf € 225,00 per persoon

U gaat met uw leerlingen op pad? En u bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Strasbourg? Dan bent u hier aan het juiste adres. Ooit een Duitse, nu een Franse stad. Strasbourg is een van de mooiste steden van Frankrijk. Het historische centrum heeft het gehaald tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. U vindt hier veel historische gebouwen en musea. De stad is het best te verkennen te voet, met de fiets of vanuit een rondvaartboot.

Behalve de prachtige historie is Strasbourg ook bekend als centrum van handel en economie, gekenmerkt door het Europees Parlement, de Europese Raad en het Europese Hof van de mensenrechten.

Reisprogramma

U vertrekt om 07.00 uur vanaf uw school naar Strasbourg. U komt aan het einde van de middag aan. Er is direct tijd om Strasbourg te verkennen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u om 13.00 uur weer richting uw school. In de loop van de avond komt u weer aan bij uw school, waar deze schoolreis naar Strasbourg eindigt. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Jeugdherberg aan de rand van het centrum
Aan de rand van het stadscentrum in een groot park ligt deze jeugdherberg. Het is 5 minuten lopen tot de Europa Brug die Frankrijk en Duitsland verbind.

U verblijft in meerpersoonskamers voor drie tot zes personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Alle kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Deze jeugdherberg heeft een bar, tv kamer en terras. Er zijn diverse outdoor faciliteiten zoals basketbal, volleybal, badminton en tafeltennis. Binnen staan poolbiljarttafels en een tafelvoetbalspel.

Tip!

Combineer een reis naar Strasbourg met een dag naar Duitslands grootste pretpark: Europa-Park! 

Met uw groep naar Schoolreis Strasbourg


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3, 4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Strasbourg;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Strasbourg