Offerte aanvragen

Schoolreis Londen

Al vanaf € 250,00 per persoon

De grootste stad van West-Europa en een echte metropool is Londen. In Londen zult u zich tijdens een schoolreis met uw leerlingen niet vervelen. Er zijn veel historische en bewonderingswaardige gebouwen. Denk hierbij aan de Big Ben, Tower of London, London Bridge, Buckingham Palace en Westminster Abbey. Al deze toeristische attracties kunt u bezoeken tijdens uw schoolreis.

Londen biedt u, naast de historische en bewonderingswaardige gebouwen, vele musea welke gratis te bezoeken zijn. Denk hierbij aan National Gallery, British Museum, Science Museum en Imperial War Museum.

Ook kunt u tijdens uw schoolreis een bezoek brengen aan de London Eye welk een schitterend uitzicht geeft over de prachtige stad Londen. Tijdens uw educatieve excursie kunt u ook een bezoek brengen aan de London Dungeons, Madame Tussauds, Football Club Chelsea of Arsenal en de befaamde BBC studio’s.

Typisch Engels; volg met uw schoolgroep een cricket clinic tijdens uw schoolreis en sluit deze dag af met Fish & Chips.

Reisprogramma

U vertrekt om 06.00 uur richting Calais in Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. Aan het einde van de middag komt u aan in Londen. Er is meteen tijd om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 11.00 uur richting Dover en maakt daar de overtocht naar Calais in Frankrijk. In de loop van de avond komt u aan bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

Accommodaties

Hostel bij Kings Cross Road 
Dit hostel ligt nabij Kings Cross Station. Het pand is een 18e eeuws Victoriaans gerechtsgebouw. Het Kings Cross Station biedt uitstekende verbindingen met diverse delen van de stad.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot zestien personen. De kamers beschikken over een eigen wasbak, de faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in twee- en driepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Minimum leeftijd is 16 jaar en er zijn maximaal 70 personen per groep welkom. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt bestaat uit brood, toast, boter, jam, graanproducten, thee en koffie.

IHet hostel beschikt over internet, een 24-uurs receptie, een bar, tv lounge, games room en bagagekamer. In de self-catering keuken kunt u eventueel zelf maaltijden bereiden.

Hotel buiten het centrum
Dit hotel, dat in 1854 zijn deuren opende, is gevestigd in een prachtig Victoriaans pand dat uitkijkt over Crystal Palace. Het Crystal Palace National Sport Centre en de voetbalvelden van Selhurst liggen op loopafstand van het hotel. Centraal Londen (ongeveer 13 km) en Croydon (ongeveer 5 km) zijn goed te bereiken. Underground; Op korte afstand van het hotel vetrekt de trein (Gipsy Hill), die u in ca. 30 minuten naar Central London brengt.

U verblijft in meerpersoonskamers met privé faciliteiten, haardroger en tv. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Het is mogelijk dat de kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt. 

Het hotel beschikt over een lounge bar, ‘the Queens Bar’, ontbijt- en dinerruimte, poolbiljart en tv-ruimte. 

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Londen, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

Met uw groep naar Schoolreis Londen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3, 4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Londen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- 1 x retourovertocht Calais - Dover;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: de vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.
Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Londen