Over ons

Scooltrips.nl - De goedkoopste schoolreizen van Nederland!

 

Scooltrips.nl is gespecialiseerd in het organiseren van meerdaagse schoolreizen en dagtochten naar diverse bestemmingen. En dat tegen de voordeligste tarieven! 


De scherpste prijzen, beste kwaliteit en een zéér goede service!

 

In economisch mindere tijden zien scholen er op toe hun schoolreizen tegen de scherpst mogelijke tarieven te organiseren. Scooltrips.nl helpt u daar graag mee! 
Wij kunnen door onze grote inkoopkracht lage prijzen bedingen, die vervolgens in lage tarieven voor al onze reizen resulteren. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit!

Om u ook nog eens extra zekerheid te bieden inzake het waarborgen van uw betaalde gelden, zijn wij aangesloten bij het SGRZ Garantiefonds.


Bestemmingen & advies - Tips die uw reis voordeliger kunnen maken!

 

Als u een reis gaat organiseren zijn er onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Per bestemming zijn er meerdere keuzemogelijkheden. Graag adviseren wij u welk type vervoer het beste bij uw specifieke groep past. Zo kan het bij een kleine groep voordeliger zijn om per trein in plaats van per touringcar naar Berlijn te reizen. Of wanneer u met een grote groep naar Londen reist kan de reis per Eurotunnel goedkoper uitpakken dan een ferry overtocht.

Ook in de keuze van accommodaties adviseren wij u graag. Als u bijvoorbeeld een stedenreis naar Barcelona maakt, kunt u bijvoorbeeld voordeliger in toeristenhotels aan de Costa Brava verblijven dan in een stadsho(s)tel in het centrum van Barcelona zelf. In Parijs kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verblijf buiten de Périphérique, vanwaar u met een metro- of RER-verbinding snel naar het centrum van Parijs kunt reizen. Dit maakt de reis prijstechnisch een stuk interessanter.


Scooltrips.nl is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk

 

Scooltrips.nl (KvK nr. 11050702) is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.