Offerte aanvragen

Schoolreis Sevilla

Al vanaf € 390,00 per persoon

Waar moet u beginnen als je een schoolreis of werkweek naar Sevilla wil maken? De stad heeft zoveel te bieden.Sevilla is één van de belangrijkste steden van Zuid-Spanje op het gebied van cultuur, politiek, economie en kunst. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zich bevinden. Breng bijvoorbeeld tijdens uw studiereis een bezoek aan de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Sevilla. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar uw accommodatie brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hostel is in het centrum van Sevilla gelegen op 10 minuten loopafstand van de Giralda toren en de kathedraal. De stierenvechtarena Real Maestranza ligt op enkele honderd meter afstand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot tien personen. Enkele kamers beschikken over privé faciliteiten en enkele kamers delen de faciliteiten op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De kamers beschikken over airconditioning en gratis WiFi. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een receptie, gezamenlijke ruimte met tv en bordspellen, was service en een keuken. 

Hostel in in de wijk Alameda
Dit hostel is in het centrum van Sevilla gelegen in de wijk Alameda.  

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Alle kamers beschikken over privé faciliteiten en WiFi. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een receptie, gezamenlijke ruimte, was service en een keuken. 

Met uw groep naar Schoolreis Sevilla


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Sevilla incl. tax en handbagage;
- Luchthaventransfer in Sevilla;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Sevilla