Offerte aanvragen

Schoolreis mini-cruise York

Al vanaf € 165,00 per persoon

Tijdens uw minicruise York bent u een dag in York. York is een van Engeland's mooiste historische steden met meer dan 2000 jaar geschiedenis. Het centrum bezit daar nog vele getuigen van. York is vandaag een stad die perfect zijn historisch verleden weet te combineren met het hedendaagse, moderne leven. York weet als geen ander toeristen te plezieren met allerlei attracties.

Tijdens uw schoolreis York kunt u een boottour over rivier de Ouse maken, een traditionele ghost tour of breng een bezoek aan de grootste kathedraal van Noord-Europa of het grootste spoorwegmuseum ter wereld. 

Reisprogramma

Om 17.30 uur vertrekt u naar Rotterdam. U vaart om 21.00 uur met de nachtferry over naar Hull, waar u om 08.15 uur aanmeert. Bij aankomst in Hull brengt de chauffeur u rechtstreeks naar het centrum van York. Hier zal u om 09.30 uur aankomen en is er direct de tijd om York te verkennen. 

Om 18.00 uur vertrekt de touringcar weer richting Hull waar u om 21.00 uur de nachtferry terug naar Nederland neemt. Om 08.15 uur komt u aan in Rotterdam en reist u terug naar uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Tijdens de minicruise verblijft u in vier-persoonshutten. De hutten beschikken over een badkamer met douche, toilet en wasbak, airconditioning, kledingkast/kapstok en een tafel. (De bagage blijft tijdens uw verblijf in York in de hut). Aan boord kunt u gebruik maken van de faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld eten in één van de restaurants, winkelen of naar de bioscoop gaan.

Tip!

Verblijf een nacht in York.

Met uw groep naar Schoolreis mini-cruise York


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar York;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Minicruise Rotterdam - Hull;
- Overnachting in meerpersoonshutten;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: de vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.
Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis mini-cruise York

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.