Offerte aanvragen

Schoolreis Marrakech

Al vanaf € 395,00 per persoon

U gaat met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Marrakech? Dan bent u aan het juiste adres. Marrakech: de tweede stad van Marokko, stad van het Duizend-en-een-nacht sprookje, zo veelzijdig, bijzonder en mysterieus! Tijdens uw meerdaagse schoolreis Marrakech zult u zich niet snel vervelen. De stad telt ruim 800.000 inwoners en wordt vanwege de kleur van zijn huizen ook wel ‘de Rode stad’ genoemd.

De charme van het oude stadsgedeelte, de medina, laat niemand onberoerd en u kunt er uren in verdwalen zonder ooit verveeld te raken. U zult keer op keer verrast worden door de sfeervolle, smalle straatjes en steegjes. Ook de soeks zijn een heus labyrint voor wie er voor het eerst komt, maar de talloze kraampjes met prachtige ambachtelijke spullen doen u graag vergeten dat u de weg kwijt bent. Verder zijn er ook heel wat paleizen, moskeeën en andere indrukwekkende monumenten te bezichtigen en bezoeken tijdens uw schoolreis, waarvan sommige meer dan 800 jaar oud zijn.

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht van circa 3,5 uur die u naar Marrakech brengt. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De meeste accommodaties bevinden zich in de soeks waar de touringcar niet kan komen. U zal het laatste stukje te voet afleggen en maakt daardoor direct kennis met de stad. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in de souks 
Dit hostel, midden in de Medina gelegen, is gesitueerd in één van de grootste gebouwen van de oude stad. Op slechts 300 meter van het hostel vindt u het wereldberoemde Djemaa el-Fna plein.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Alle kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. Het is sfeervol ingericht volgens Marokkaanse traditie met sofa’s met kussens, spiegels en schilderijen. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een gemeenschappelijk ruimte, een grote binnentuin met zwembad, een bar, restaurant, bagageruimte en kluisjes. Verder biedt men bezoekers de mogelijkheid om een typisch Marokkaans diner te nuttigen met typisch Marokkaanse muziek.

Riad in de souks 
Dichtbij het Djemaa el-Fna plein, in één van de kleine straatjes, ligt dit charmante hotel. Bij binnenkomst op de binnenplaats heeft u direct niet meer het gevoel in de drukke stad te zijn.

U verblijft in meerpersoonskamers, welke keurig zijn ingericht en voorzien van airconditioning, tv en privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

In de riad is een gezamenlijke ruimte aanwezig met tv lounge, koffie- en thee faciliteiten, internet en bordspelen. In de binnentuin treft u een zwembad aan. Uiteraard is ook deze accommodatie volgens Marokkaanse stijl ingericht met traditionele tapijten, adembenemende plafonds en pilaren afgewerkt met prachtige mozaïekwerken.

Met uw groep naar Schoolreis Marrakech


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Marrakech incl. tax en handbagage;
- Luchthaventransfer in Marrakech;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Marrakech