Offerte aanvragen

Schoolreis Ameland

Al vanaf € 169,00 per persoon

Ga op avontuur in eigen land! U kunt op het eiland allerlei activiteiten doen zoals fietsen, wadlopen, een gps-tocht en boogschieten. Het strand biedt daarnaast ook veel mogelijkheden voor allerlei sportieve activiteiten zoals beachvolleybal en powerkiten.

Graag stellen wij samen met u een leuk, uitdagend en onvergetelijk programma samen!

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeldprogramma aan. Het programma en de onderdelen zijn naar eigen invulling in te delen. 

Dag 1
U vertrekt in de ochtend naar Holwerd om daar de overtocht te maken naar Ameland. Bij aankomst rijdt u verder naar de accommodatie waar u zult verblijven. Tijdens uw verblijf heeft u een vast aanspreekpunt. Vandaag staan er al meteen sportieve activeiten op de planning, namelijk boogschieten en een zeskamp. Na afloop van de activeiten dineert u in de accommodatie. Het verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner).

Dag 2
Na het ontbijt vertrekt u naar het strand om verschillende activiteiten te doen zoals kajakken, raften, powerkiten en beach golf. In de midag kunt u eventueel nog een bezoek brengen aan de Amelander vuurtoren of een andere activiteit doen. Na het diner in de avond, krijgt u een bolderkar mee met hout en materialen om op het strand een kampvuur te maken. Een leuke afsluiter voor een intensieve dag!

Dag 3
Na het ontbijt is het nog mogelijk een activiteit te doen. U kunt het eiland per fiets verkennen of een wadexcursie doen. Omstreeks 14.00 uur keert u weer terug naar uw school en is de reis ten einde.

Accommodaties

Groepsaccommodatie
De groepsaccommodatie beschikt over kamers geschikt voor vier tot zes personen en met eigen badkamer. Het beschikt over een goed uitgeruste keuken, sanitair, recreatieruimtes en buitenterrein met mogelijkheid tot kampvuur en sportvelden.

Met uw groep naar Schoolreis Ameland


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3, 4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de haven van Holwerd en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, belastingen en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Overtocht van Holwerd naar Ameland;
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Volpension (ontbijt, lunchpakket en diner);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Ameland

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.