Offerte aanvragen

Schoolreis Luxemburg

Al vanaf € 189,00 per persoon

Een pittoreske stad met veel groen en riviertjes, schitterend gelegen op een rots en doorklieft met een ravijn. Een relatief onbekende bestemming voor een schoolreis, maar de stad is zeker de moeite waard om te bezoeken. Vooral op cultureel gebied is er in Luxemburg Stad veel te doen. Er zijn prachtige historische gebouwen en interessante musea te vinden. Bovendien kunt u heerlijk eten in de hoofdstad van Groothertogdom Luxemburg.

Reisprogramma

U vertrekt om 6.00 uur vanaf uw school per touringcar naar Luxemburg Stad. Aan het einde van de ochtend komt u aan bij de accommodatie en is er meteen tijd om de stad te verkennen. De tweede dag is geheel ter vrije besteding. Op de laatste dag vertrekt u omstreeks 16.00 uur weer richting Nederland waar u in de loop van de avond zal aankomen. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Jeugdherberg in Pfaffenthal
Deze jeugdherberg is gelegen in Pfaffenthal, op een paar minuten lopen van het historische centrum van Luxemburg Stad. Het stadscentrum waar de vele restaurantjes, winkels en musea zijn gelegen, bevindt zich op 10 minuten lopen.

U verblijft in meerpersoonskamers voor vier tot zes personen. De meeste kamers beschikken over privé faciliteiten, sommige kamers delen de faciliteiten op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt is een intercontinentaal ontbijtbuffet.

Het hostel beschikt over een cafetaria en een gemeenschappelijke ruimte met internet.

Met uw groep naar Schoolreis Luxemburg


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar Luxemburg Stad en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Luxemburg