Offerte aanvragen

Schoolreis Edinburgh

Al vanaf € 325,00 per persoon

Deze stad is gebouwd op zeven groene, vulkanische heuvels en ligt aan de Schotse kust. Op één van deze heuvels ligt het wereldberoemde Edinburgh Castle. Een eyecatcher waar u niet omheen kan tijdens uw schoolreis naar Edinburgh!

Struin door het oude centrum door kleine en smalle steegjes en u zal zien dat Edinburgh ook iets griezeligs heeft. Bezoek de ondergrondse stad en luister naar de gruwelijke geschiedenis die zich daar afspeelde. Zie de tradities van Schotland in de vorm van kilts en doedelzakken gewoon op straat en op pleintjes. Zin in een gezellige uitgaansavond? Stap dan binnen in één van de vele Schotse pubs.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 14.30 uur naar IJmuiden. U vaart om 17.30 uur met de nachtferry over naar Newcastle, waar u om 09.00 uur aanmeert. U verblijft deze nacht in meerpersoonshutten. Bij aankomst in Newcastle brengt de chauffeur u rechtstreeks naar de accommodatie in Edinburgh. Nadat u bent ingecheckt kunt u direct de stad verkennen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. Op de ene laatste dag vertrekt u om 13.00 uur weer richting Newcastle waar u om 17.00 uur de nachtferry terug naar Nederland neemt. U verblijft deze nacht in meerpersoonshutten. Om 09.30 uur komt u aan in IJmuiden en reist u terug naar uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Hostel in het historische centrum 
In het oude historische centrum dichtbij attracties zoals Edinburgh Castle ligt dit gezellige hostel. Het ligt aan de Market Street, dichtbij Princes Street en Waterloo Place. 

U verblijft in meerpersoonskamers. In de kamers staan stapelbedden en de faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Verblijf is op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt is een Continental Breakfast (brood, boter, jam, koffie en thee). 

Verder beschikt het hostel over een 24-uursreceptie, gratis Wi-Fi, restaurant en bar.

Gastgezinnen (VP)
Om ca. 18.30 uur wordt u verwacht op het centrale verzamelpunt in Londen, alwaar de leerlingen welkom worden geheten door onze lokale agent en/of door de gastgezinnen. Vervolgens gaan de leerlingen in groepjes van 2, 3 of 4 met hun gastgezinnen mee. De komende dagen zullen zij daar op gastvrije en traditionele Engelse wijze worden opgevangen. De leerlingen worden iedere ochtend om 08.00 uur en ’s avonds om 18.30 uur op het meetingpoint verwacht. Indien u een avondprogramma wilt samenstellen kan dit in overleg.

Verblijf is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Mochten er deelnemers zijn met een bepaald dieet, allergie of ziekte, dan horen wij dat graag van u. Houdt u er rekening mee dat sommige gastgezinnen hier een toeslag voor kunnen vragen.

Tip!

Heeft u er wel eens aan gedacht om een rondreis te maken door het mooie Schotland? Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Met uw groep naar Schoolreis Edinburgh


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

5 of 6 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Edinburgh en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Retour per ferry IJmuiden - Newcastle;
- Overnachting in meerpersoonshutten (ferry);
- Overnachting in meerpersoonskamers (accommodatie);
- Ontbijt in de accommodatie
- Lunchpakket (volpension, VP);
- Diner (volpension, VP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Let op: de vermelde prijzen voor deze reis zijn gebaseerd op de geldende dagkoers van de pond op de dag van berekening. Daarom kan de prijs op deze website afwijken van de prijs in uw offerte.
Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Edinburgh