Offerte aanvragen

Schoolreis Keulen

Al vanaf € 195,00 per persoon

U gaat met uw leerlingen op pad? En u bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Keulen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Keulen is één van de oudste steden van Duitsland. Wanneer u deze stad bezoekt, vindt u een middeleeuwse Rijn-metropool, maar tevens een supermoderne stad. De meeste hoogtepunten van Keulen liggen zo dicht bij elkaar, dat u alles tijdens een stadswandeling kunt bekijken. Bezoek tijdens uw schoolreis onder andere de Dom, het symbool van de stad dat sinds 1996 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tevens is Keulen dé stad van de kerstmarkten.

Reisprogramma

Dag 1
U vertrekt omstreeks 08.00 uur naar Keulen waar u tegen het einde van de ochtend aankomt. Er is direct tijd om de stad te bezichtigen.

Dag 2 
De tussenliggende dag is ter vrije besteding.  

Dag 3
De laatste dag vertrekt u omstreeks 16.00 uur weer richting Nederland waar u in de loop van de avond weer bij uw school aankomt. 

Accommodaties

Hostel in het centrum
Het hostel is op een centrale locatie in het centrum van Keulen gelegen. Op ongeveer 10 minuten loopafstand vindt u het winkelcentrum Neumarkt Galerie.

De leerlingen verblijven op meerpersoonskamers geschikt voor drie tot zes personen. De docenten verblijven op tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Het verblijf is op basis van logieis en ontbijt.

Het hostel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, bar, snackbar, gedeelde lounge/televisie ruimte, gedeelde keuken, spellenkamer en fietsverhuur.

Tip!

Combineer uw schoolreis naar Keulen met een bezoek aan Phantasialand of Duitslands grootste pretpark: Europa-Park.

Met uw groep naar Schoolreis Keulen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Keulen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Keulen