Offerte aanvragen

Schoolreis Krakau

Al vanaf € 285,00 per persoon

Meer dan vijf eeuwen was Krakau de koninklijke hoofdstad van Polen. Vandaag is dat niet langer het geval, maar de stad ademt nog steeds een statige en elegante sfeer uit. Het oude stadscentrum is een opeenstapeling van historische gebouwen, kerken en herenhuizen. De oudste kerk van de stad dateert nog uit de 10de eeuw. Verder zijn er over de hele stad tal van kunstgalerijen en exposities te bezoeken en is Krakau een uitstekende plaats om ontspannend te winkelen. Het fijne aan Krakau is dat het centrum van de stad vrij compact is, waardoor u tijdens uw schoolreis of werkweek makkelijk alle bezienswaardigheden te voet kunt bezoeken. Gaat uw voorkeur toch naar het openbaar vervoer, dan kunt u makkelijk van het uitstekende tram- en busnetwerk gebruik maken.

Reisprogramma

U vertrekt om 19.00 uur naar Krakau. Met een nachtrit rijdt u richting Krakau. De volgende dag komt u aan het begin van de middag aan bij de accommodatie. U heeft direct de hele dag ter vrije besteding. De tussenliggende dagen heeft u tijd ter vrije besteding in de stad. Ook op donderdag is hier nog voldoende tijd voor. U vertrekt rond 22.00 uur richting Nederland. De reis zal deels als nachtreis worden uitgevoerd. De volgende dag komt u aan het begin van de middag weer aan bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Het is ook mogelijk per vliegtuig naar Krakau te reizen. Prijs is op aanvraag.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hostel ligt in het centrum van Krakau. De grote markt ligt op 400 meter afstand en het koninklijk kasteel van Wawel ligt op 1,4 km afstand.

U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor vier tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. Deze kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over gratis WiFi, een gemeenschappelijke ruimte met computers, internet en tv, en een self-catering keuken.

Hostel aan de rand van het centrum
Dit stijlvolle hostel ligt op slechts 15 minuten loopafstand van het marktplein van Krakau, een prima uitvalsbasis voor uw bezoek aan Krakau.

De kamers zijn allemaal in thema met uniek design. U verblijft in meerpersoonskamers geschikt voor drie tot acht personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- en tweepersoonskamers verblijven. Deze kamers zijn voorzien van privé faciliteiten. Verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt over een gemeenschappelijke ruimte, internet, kluisjes en wasmachines.

Met uw groep naar Schoolreis Krakau


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

6 of 7 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar Krakau en v.v.;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Krakau