Offerte aanvragen

Schoolreis Zagreb

Al vanaf € 339,00 per persoon

Ondanks dat het de hoofstad van Kroatië is, voelt Zagreb aan als een compacte en gezellige stad. De vrolijke gebouwen, vriendelijke mensen en auto-vrije centrum maken het dan ook een stad met een goede, rustige sfeer. Hierdoor is het een uitstekende bestemming voor een schoolreis. 

Reisprogramma

Vanaf uw school reist u op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Zagreb. Bij aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar de luchthaven waar de reis, na aankomst, ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in de wijk Donji Grad

Dit moderne hostel is in het hart van Zagreb gelegen. Het centrale plein van Zagreb ligt op loopafstand van het hostel. 

U verblijft in meerpersoonskamers, geschikt voor drie tot zes personen. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- of tweepersoonskamers verblijven met privé faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt onder andere over een 24-uurs receptie, bagageopslag, gezamenlijke keuken, tuin en gratis Wi-Fi.

Hostel in de wijk Maksimir

Op 2 km buiten het centrum van Zagreb ligt een hip hostel. In de directe omgeving zijn voldoende winkels, cafés en restaurants. 

U verblijft in meerpersoonskamers, geschikt voor vier tot zes personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in één- of tweepersoonskamers verblijven. Alle kamers beschikken over privé faciliteiten. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Het hostel beschikt verder over een 24-uursreceptie, bagageopslag, koffiebar, gedeelde keuken, bar, restaurant, terras en tuin.

Met uw groep naar Schoolreis Zagreb


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

4 of 5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Zagreb incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven van Zagreb naar de accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Zagreb