Offerte aanvragen

Schoolreis Belfast

Al vanaf € 375,00 per persoon

Belfast, in het Iers Béal Feirste, is sinds 1922 de hoofdstad van Noord-Ierland. Deze hippe stad staat tegenwoordig bekend om de gezellige pubs, rijke geschiedenis en natuurrijke omgeving. Door de vele mogelijkheden die de stad biedt, is het een uitstekende bestemming voor een schoolreis. Bezoek tijdens uw werkweek een van de bijzondere, oude gebouwen zoals het kasteel van Belfast en maak een uitje naar een van de prachtig natuurgebieden in de omgeving. Daarnaast maakt u in Belfast vast en zeker kennis met de welbekende vriendelijkheid van de Noord-Ieren.

Reisprogramma

U reist met uw leerlingen op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. Het is altijd mogelijk om een transfer bij te boeken. U heeft een rechtstreekse vlucht naar Belfast. Na aankomst staat er een touringcar voor u klaar die u naar het centrum brengt. De tussenliggende dagen zijn vrij om de stad en haar omgeving te verkennen. Op de laatste dag wordt u weer opgehaald door een touringcar die u naar de luchthaven brengt. Na aankomst op de luchthaven vertrekt uw vlucht terug naar Nederland waar deze schoolreis Belfast ten einde komt.

Accommodaties

Hostel in het centrum
Dit hostel ligt in het centrum van Belfast, dichtbij een busstation en bezienswaardigheden zoals de Botanic Gardens en het Ulster Museum.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor twee tot zes personen. Alle kamers zijn voorzien van stapelbedden. De faciliteiten worden gedeeld op de gang. Een aantal docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers met privé faciliteiten verblijven. Het verblijf is op basis van logies en continentaal ontbijt. 

Het hostel beschikt verder onder andere over een 24-uurs receptie, bagageopslag, gedeelde keuken en gratis Wi-Fi.

Met uw groep naar Schoolreis Belfast


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

3 of 4 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Retourvlucht naar de luchthaven van Belfast incl. tax en handbagage;
- Transfer luchthaven Belfast - accommodatie en v.v.;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Belfast