Offerte aanvragen

Schoolreis Andalusië

Al vanaf € 425,00 per persoon

U wilt met uw leerlingen op pad? En bent op zoek naar een werkweek of schoolreis op maat naar Andalusië? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en wordt gevormd door 8 provincies met een oppervlakte van 87.000 vierkante kilometer. Het is de op één na grootste autonome regio in Spanje. Er is genoeg te beleven in Andalusië, van cultuur, lange stranden en wintersportmogelijkheden tot witte dorpjes om te bezoeken. De vier grootste steden van Andalusië zijn: Málaga, Granada, Córdoba en Sevilla.

Reisprogramma

Dag 1 en 2
U vertrekt op eigen gelegenheid naar de desbetreffende luchthaven. U vliegt rechtstreeks naar Sevilla. Na aankomst brengt een touringcar u naar de accommodatie in Sevilla, waar u twee nachten zult verblijven. De eerste twee dagen zijn geheel vrij te besteden. Bezoek bijvoorbeeld het Real Alcázar, Torre del Oro of woon een Flamenco show bij.

Dag 3 en 4
Op dag 3 vertrekt u na het ontbijt naar Córdoba, waar u de middag vrij kunt besteden. Hier kunt u bijvoorbeeld de Mezquita bezoeken. Vroeger diende dit als moskee en sinds 1236 is het de kathedraal van Córdoba. Aan het eind van de middag vertrekt u naar Granada. Na een 2,5 uur durende rit komt u aan bij uw accommodatie in Granada. Hier zult u twee nachten verblijven. Een bezoek aan het Alhambra, mag tijdens uw schoolreis niet ontbreken.

Dag 5
Op de laatste dag wordt u naar het vliegveld van Málaga gebracht. Aangekomen op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid terug naar uw school.

(Dit betreft een voorbeeldprogramma, uiteraard is de rondreis aan te passen aan uw wensen.)

Tip!

Aan het eind van de reis kunt u een extra nacht verblijven in Málaga. U verblijft hier in een hostel of hotel in het centrum van Málaga. Málaga is gelegen aan de Middellandse Zee. U kunt hier onder andere het Moorse fort, La Alcazaba of de kathedraal van Málaga bezoeken. 

Met uw groep naar Schoolreis Andalusië


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Heenvlucht naar de luchthaven van Sevilla en de terugvlucht vanaf de luchthaven van Málaga incl. tax en handbagage;
- Transfer van de luchthaven in Sevilla naar de accommodatie in Sevilla;
- Transfer van Sevilla naar de accommodatie in Granada via Córdoba;
- Transfer van Granada naar de luchthaven van Malaga;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers in Sevilla;
- 2 x overnachting in meerpersoonskamers in Granada;
- 4 x ontbijt in de accommodatie;
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Andalusië