SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Frankrijk

Disneylandģ Parijs - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Attractieparken - Disneylandģ Parijs - Dagtocht

Dagtocht Disneyland® Parijs
Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt Europa’s nr. 1 toeristische bestemming: Disneyland® Paris. In de twee Disney® Par ken kunt u genieten van meer dan 60 spectaculaire...

Dagtocht Disneyland® Parijs

Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt Europa’s nr. 1 toeristische bestemming: Disneyland® Paris. In de twee Disney® Parken kunt u genieten van meer dan 60 spectaculaire attracties, shows en parades. Schitter mee tijdens de 25e verjaardag van Disneyland® Paris! Vier 25 magische jaren met Disneyland Paris mee en ontdek spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park. 

U kunt gaan genieten van sensationele nieuwe attracties, een groots feest met de geliefde Disney Figuren, een gloednieuwe parade en een adembenemend nieuw avondspektakel. Tijdens dit feestelijke jaar wordt de hemel boven de parken verlicht door de glinsterende gloed van duizenden verhalen. Klassieke sprookjesstralen volop en nieuwe avonturen komen met een twinkeling tot leven. Samen verlichten ze een adembenemend Disneyland Paris. Dit wordt een unieke en onvergetelijke belevenis waar u nog jarenlang met stralende ogen aan terugdenkt.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
28 uur
Vervoer:
Touringcar

vanaf €60,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Disneyland® Paris
U vertrekt omstreeks 03.00 uur vanaf uw school naar Disneyland® Paris. In de loop van de ochtend komt u daar aan en kunt u meteen de parken betreden. De chauffeur neemt ondertussen zijn verplichte aantal uren rust. In de loop van de avond vertrekt u weer naar uw school, waar u omstreeks 03.00 uur aankomt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Disneyland® Paris;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Entree tot beide Disneyland® Parijs parken;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Toegang tot twee parken€ 68,50 p.p.€ 65,50 p.p.€ 60,00 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief