Offerte aanvragen

Schoolreis Walibi Holland

Al vanaf € 49,00 per persoon

Op zoek naar een schoolreis vol sensatie en adrenaline? Een dagje HARDGAAN in Walibi Holland zet de wereld van elke leerling letterlijk op z’n kop. Stap samen in de gloednieuwe ride UNTAMED die 5x ondersteboven gaat! Deze achtbaan van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen!

Maak een spectaculaire rit in Lost Gravity, beleef een spannende rit in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 en maak de sensationele dag compleet met een wilde rit in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux.

Er is genoeg te beleven! Oók voor de niet achtbaanliefhebbers. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River of waaien lekker uit in Superswing.

Wil jouw klas een dagje HARDGAAN? Boek dan nu jullie schoolreisje of kom eerst langs voor een gratis oriëntatiebezoek!

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 08.30 uur vanaf uw school naar Walibi Holland, Biddinghuizen. De chauffeur zet uw groep af bij Walibi Holland, waar u omstreeks 10.00 uur zult aankomen. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit in de touringcar. Om 16.00 uur haalt de chauffeur uw groep weer op bij het park en brengt u terug naar uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Walibi Holland


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Walibi Holland;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Entree tot Walibi Holland;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.