Offerte aanvragen

Schoolreis Phantasialand

Al vanaf € 69,00 per persoon

Phantasialand: een buitengewoon phantastisch schoolreisje

Met 6 unieke themagebieden en meer dan 40 attracties en shows voor alle klassen valt er in Phantasialand meer dan genoeg te beleven.

Ontdek het mysterieuze Klugheim waar je in Taron, de snelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, door het basaltgebergte raast. Hier vind je ook Raik, de snelste familie-boomerang ter wereld. Ga op expeditie in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en jaag op muizen in Maus au Chocolat. Neem deel aan een geheim Afrikaans ritueel in de meermaals bekroonde hangende achtbaan Black Mamba.

Nieuw: Crazy Bats de beste VR-achtbaan ter wereld
Nieuw in Phantasialand, Crazy Bats, de knotsgekke en ’s werelds langste VR-achtbaan.

Hier worden animatiefilm en achtbaan één: een wereldwijd unieke belevenis met de nieuwste VR-techniek. Zet die bril op, en duik in een spannend avontuur met drie maffe vleermuizen en jij in de hoofdrol. Nieuw en exclusief in Phantasialand!

De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het wondermooie Wuze Town in het themagebied Fantasy. Laat je schminken met waanzinnige kleuren en motieven of vraag de grappige ballonartiesten iets moois voor je te maken. Dit is natuuurlijk gratis!

Beleef Phantasialand met je eigen avonturenboek en ga op stempeltocht. Na elk overwonnen avontuur krijg je een stempel en aan het einde van de dag een bijzondere oorkonde.

Zo’n dag vol avontuur, daar krijg je honger van! Phantasialand kan voor jullie een heerlijke lunch regelen. Elke leerling kan kiezen uit drie varianten: een Thüringer Bratwurst of kipnuggets, beiden met friet, of heerlijke noedels met groenten. Alledrie inclusief één alcoholvrij drankje van 0,3 l. Zodoende hoeven de ouders voor een keer geen boterhammen te smeren.

Reisprogramma

Om 08.00 uur vertrekt u naar Phantasialand, Brül, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. De gehele dag heeft u tijd ter vrije besteding in het park. Tussendoor kunt u de maaltijdvoucher gebruiken om te eten. Om 17.00 uur haalt de chauffeur u bij het park op en brengt u terug naar uw school waar de reis ten einde komt. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Phantasialand


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Phantasialand;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Entreee tot Phantasialand;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78