Offerte aanvragen

Schoolreis Efteling

Al vanaf € 39,00 per persoon

De Efteling, de leukste schooldag ooit! 
Een les begrijpend lezen bij Sprookjesboom? Een biologieles tussen de watervallen van de Piraña? Of een onvergetelijk spannende geschiedenisles in Baron 1898… Voor de allerleukste schoolreis ooit ga je met de hele klas naar de Efteling!

Voor iedereen!
Van een sprookjesachtige wandeling door het meest bijzondere bos van Nederland tot het racen in een van de spectaculaire achtbanen. Samen verdwalen in een wereld vol trollen en elfjes in Droomvlucht… Of varen over een woeste zee en ontsnappen aan spookschip De Vliegende Hollander. Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinsten als de allergrootste meer dan genoeg te beleven.

Reisprogramma

U vertrekt om 08.30 uur naar Kaatsheuvel. De chauffeur zet uw groep af bij de Efteling, waar u omstreeks 10.00 uur zult aankomen. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit in de touringcar. Om 16.00 uur haalt de chauffeur uw groep weer op bij het park en brengt u terug naar uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.) 

Met uw groep naar Schoolreis Efteling


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Efteling;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Entree tot de Efteling;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.