Offerte aanvragen

Schoolreis Bobbejaanland

Al vanaf € 49,00 per persoon

This. Is. Epic. Exact de bewoordingen die je bezoek aan Bobbejaanland dit seizoen zullen beschrijven. Met een pas geopende themazone en een fonkelnieuwe rollercoaster hebben we dit jaar heel wat voor je in petto!

Help jij Aardmannen, Elfen, Vurige Ridders en Skyriders in het mythische Land of Legends duistere krachten te bedwingen? Maak je dan klaar voor een dolle rit op de Typhoon of hou je sterk op de Sledge Hammer. Ben je een échte held? Tem dan Fury: een gloednieuwe triple launch coaster met een piek van 43 meter hoog en 4 inversies aan ruim 106 km/u… Niet voor bangeriken!

Naga Bay en Speedy Bob zijn ideaal om je dag verder te zetten als je maar niet genoeg kan krijgen van thrillrides. Of ga je voor gillen in virtual reality? Zet je VR bril op en begeef je in een andere wereld op de Dreamcatcher of Mount Mara. Op een warme dag is El Rio dan weer perfect: spannend én verfrissend tegelijk.

Ben je op zoek naar een ander soort verfrissing? Neem plaats op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van iets lekkers om te eten of te drinken terwijl de kids zich kunnen uitleven in de speeltuin. Daarna ga je weer op pad om alle andere coole attracties te ontdekken. Je verveelt je geen seconde in ‘t Plezantste Land!

We geven je tot slot nog een verborgen pareltje mee… Naiads Waters, de nieuwe waterspeelzone, is een ongelofelijk leuk en sprookjesachtig nog te ontdekken stukje Bobbejaanland… Het Elfenleger bedwingt hier het watermonster Uvù en het kan best wat hulp gebruiken… Kom je meedoen?

Naar verwachting opent Land of Legends in juni.  Vanaf dan kan je de nieuwe attracties Naiads Waters en Fury ontdekken! Genoeg tijd nog dus om al je moed bij elkaar te rapen…

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 08.30 uur vanaf uw school naar Bobbejaanland, Kastelee in België. De chauffeur zet uw groep af bij Bobbejaanland, waar u omstreeks 10.30 uur zult aankomen. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit in de touringcar.

Bobbejaanland biedt voor iedereen een uitdagende dag vol plezier met 40 attracties. Kortom, een wereld waarin de leerlingen de grenzen kunnen verleggen en de spannendste avonturen kunnen beleven.

Maak het klassenuitje extra relaxt door vooraf menuvouchers bij te boeken (voor docenten zijn er ook koffie refill vouchers!). 

Om 16.00 uur haalt de chauffeur uw groep weer op bij het park en brengt u terug naar uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Bobbejaanland


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Bobbejaanland;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Entree tot Bobbejaanland;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78