Offerte aanvragen

Schoolreis Tsjechië actief

Al vanaf € 149,00 per persoon

Het Ertsgebergte bevindt zich in het noordwesten van het Tsjechië. De hoogste berg is de Klinovec en is 1244 meter hoog. Het Ertsgebergte is de perfecte bestemming voor een survival en/of actieve schoolreis of werkweek. Het gebied leent zich uitstekend voor activiteiten als kanoën, klimmen, abseilen, mountainbiken etc. Tevens is deze bestemming goed te combineren met een cultureel bezoek aan de hoofdstad Praag.

Graag stellen wij samen met u een leuk, uitdagend en onvergetelijk programma samen!

Reisprogramma

Hieronder treft u een voorbeeld aan van een schoolreis naar Tsjechië. De tijden en reisduur zijn naar wens aan te passen, evenals het programma en de te bezoeken plaatsen.

Dag 1
U vertrekt omstreeks 06.00 uur naar het Ertsgebergte in Tsjechië. Aan het begin van de avond komt u aan bij de accommodatie.

Dag 2 en 3
Na het ontbijt brengt de chauffeur u naar de activiteiten. Het is mogelijk te gaan kanoën, klimmen/abseilen, mountainbiken of boogschieten.

Dag 4
Vandaag brengt u een bezoek aan Praag. De chauffeur zet u af in het centrum van de stad en neemt daarna de nodige uren rust. Omstreeks 21.00 uur haalt hij u weer op en keert u weer terug naar Nederland.

Dag 5
In de loop van de ochtend komt u weer aan bij de school, waar de reis ten einde komt. 

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Accommodaties

Bergcentrum

Het bergcentrum bestaat uit verschillende kleine ** hotels en is gelegen op een rustige locatie in het Ertsgebergte op 2 kilometer van het plaatsje Jachymov en op 150 kilometer van Praag. Vanaf het terras van het hotel heeft u een mooi uitzicht over het gebergte.

U verblijft op meerpersoonskamers geschikt voor drie of vier personen. De docenten kunnen, tegen een toeslag, in tweepersoonskamers verblijven. De meeste kamers van dit hotel beschikken over privé faciliteiten. Verblijf is op basis van halfpension. Het ontbijt is in buffetvorm en het diner wordt geserveerd als menu.

Tip!

U kunt ook een soortgelijke reis maken naar Harrachov in het Reuzengebergte, dat ten noordoosten van Praag gelegen is. 

Met uw groep naar Schoolreis Tsjechië actief?


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Gegevens reis - Schoolreis Tsjechië actief

per persoon

Gegevens school

Overige gegevens

Deel deze trip

5 dagen

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het Ertsgebergte;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Excursiekilometers;
- Overnachting in meerpersoonskamers;
- Ontbijt en diner in de accommodatie (HP);
- Lakenpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Tsjechië actief

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.