Offerte aanvragen

Schoolreis Valkenburg

Al vanaf € 29,00 per persoon

In het uiterste zuiden van ons land ligt het bourgondische Maastricht en naastgelegen mergelstadje Valkenburg. 

Reisprogramma

U vertrekt om 08.30 uur vanaf uw school naar Valkenburg. Hier heeft u een actief programma en aansluitend kunt u, indien gewenst, naar Maastricht of Valkenburg gebracht worden. U keert omstreeks 17.30 uur weer terug naar uw school.

Grotbiken
Op een speciaal voor de grotten aangepaste mountainbike maken jullie een tocht onder leiding van een gids van ongeveer 8 tot 10 kilometer door het grottenstelsel. Onderweg zal er het nodige worden verteld over de grotten. Deze leuke ondergrondse tocht duurt 1,5 uur. Houdt er rekening mee dat je een lange wenteltrap afgaat en beklimt om deel te kunnen nemen aan het programma.

Klautertocht
De tocht bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Jullie zullen een klimwand beklimmen van 40m2 en maar liefst 8 meter hoog! Een hoogtepunt in deze tocht is het abseilen; vanaf de sprookjesachtige kasteelruïne van Valkenburg dalen jullie af in een 30 meter diepe oude waterput. Jullie komen uit in de eeuwenoude vluchtgangen van het kasteel. Een unieke ervaring in de Limburgse grotten!

Met uw groep naar Schoolreis Valkenburg


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Valkenburg;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78