Offerte aanvragen

Schoolreis Parijs

Al vanaf € 79,00 per persoon

Parijs; een prachtige stad met vele bijzondere bezienswaardigheden en toeristische attracties. Parijs is een ideale stad voor een korte schoolreis. 

Parijs is een vaak bezochte bestemming uit ons assortiment. Tijdens een schoolreis aan deze lichtstad, zoals Parijs ook wel wordt genoemd, kunt u een bezoek brengen aan de Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Notre Dame, Centre Pompidou, Louvre, Versailles, Tour Montparnasse en nog veel meer.

Tijdens uw schoolreis kunt u de leerlingen Parijs van drie kanten laten zien. Zo kunt u de Eiffeltoren op en heeft u een geweldig uitzicht over de stad vanaf circa 276 meter hoogte. Ook kunt u een rondvaart over de Siene maken, welk de moeite waard is. Of bekijk Parijs van onder de grond in het riolenstelsel Les Égouts.

Nabij het centrum van Parijs is het prachtige attractiepark Disneyland Parijs gelegen. Tijdens een dagje Disneyland worden de dromen van leerlingen werkelijkheid. De sprookjesachtige figuren worden tot leven geroepen. Met meer dan 60 attracties, shows en parades, schitterende winkels en restaurants hebben uw leerlingen een onvergetelijke dag. Een perfect uitstapje tijdens uw schoolreis Parijs!

Reisprogramma

U vertrekt om 03.00 uur naar Parijs. Aan het begin van de ochttend zal u aankomen in Parijs en is er meteen tijd om de stad te bezoeken. Na de dag vollefig gespendeerd te hebben in Parijs vertrekt u om 23.00 uur weer richting Nederland. In de loop van de nacht komt u aan bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Parijs


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Parijs;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Parijs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.