Offerte aanvragen

Schoolreis Londen

Al vanaf € 119,00 per persoon

De grootste stad van West-Europa en een echte wereldstad. In Londen zult u zich niet vervelen. Er zijn veel historische en bewonderingswaardige gebouwen, zoals de Big Ben, Tower of London, London bridge, Buckingham Palace en Westminister Abbey. U ziet in Londen ook nog steeds typisch Engelse taferelen zoals de rode dubbeldekkers, rode telefooncellen en de wachters in hun rode tenue voor Buckingham Palace. Verder staat Londen bekend om de vele en prachtige winkels en natuurlijk het populaire nachtleven. Maak een dagtrip om de hoofdstad van Engeland te leren kennen!

Reisprogramma

Omstreeks 01.00 uur vertrekt u al in de richting van Frankrijk. Met de ferry vaart u over van Calais naar Dover in Engeland. In de loop van de ochtend komt u aan in het centrum van Londen. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Als de chauffeur de verplichte aantal uren rust heeft genomen vertrekt u in de loop van de avond weer richting Dover om de overtocht naar Calais te maken. Omstreeks 07.00 uur bent u weer terug bij uw school. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Londen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Londen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 1 x retour overtocht Calais - Dover; 
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Londen