Offerte aanvragen

Schoolreis Lille

Al vanaf € 31,00 per persoon

Lille, ook wel bekend als Rijssel, is een mix van Vlaanderen en een typische Franse stad. Deze levendige stad kent vele gezellige wijken en bijzondere plekken zoals het oude beursgebouw op Place du Général de Gaulle en de Citadel. De geschiedenis is één van de dingen die de hoofdstad van Frans-Vlaanderen zo aantrekkelijk maakt. Bezoek tijdens uw schoolreis of werkweek bijvoorbeeld het Museum van de Schone Kunsten, maak een boottocht over de Deule, of geniet van de Franse keuken op één van de vele terrasjes.

Reisprogramma

U vertrekt omstreeks 06.30 uur naar Lille. In de loop van de ochtend komt u aan in het centrum waarbij er direct tijd is om de stad te bezichtigen. De tussenliggende dagen zijn ter vrije besteding. De laatste dag vertrekt u omstreeks 16.00 uur weer richting Nederland waar u in de loop van de avond bij uw school aankomt. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Lille


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het centrum van Lille;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.