Offerte aanvragen

Schoolreis Brussel

Al vanaf € 26,50 per persoon

De hoofdstad van België en centrum van Europa! Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen en er is absoluut altijd iets te beleven. Breng tijdens uw schoolreis een bezoek aan het beroemde Anatomium, de Groote Markt of het Koninklijk Paleis. En niet te vergeten, het welbekende Manneke Pis.

Reisprogramma

U vertrekt om 07.30 uur naar Brussel. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Gedurende de dag heeft u tijd ter vrije besteding in de stad. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting Nederland. (Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

Met uw groep naar Schoolreis Brussel


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Brussel;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Excursies in Schoolreis Brussel

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.