Offerte aanvragen

Schoolreis Ardennen

Al vanaf € 82,50 per persoon

Tijdens een actieve dag in de Belgische Ardennen, gaan de leerlingen kajakken en mountainbiken. U maakt kennis met de prachtige natuur en de middeleeuwse kastelen. Er zijn diverse programma's mogelijk. 

Reisprogramma

In alle vroegte vertrekt u omstreeks 07.30 uur vanaf uw school naar de Belgische Ardennen. Omstreeks 11 uur komt u aan bij de activiteitenlocatie in de Ardennen. Er staan twee activiteiten op het programma:

Kajakken
U start de actieve dag met een 12 kilometer lange tocht over de rivier de Amblève. Onder leiding van een instructeur, maakt u kennis met de bosrijke omgeving. Aan het eind van de tocht heeft iedereen de gelegenheid om droge kleren aan te trekken en te lunchen. 

Mountainbiken
Na de lunch springt iedereen op de mountainbike en start de ontdekkingstocht door de streek. Iedereen gaat aan de hand van een duidelijke en gedetailleerde route op eigen gelegenheid op pad. De mountainbike route is 12 kilometer lang.

Om 17.00 uur is het programma afgelopen en vertrekt u weer naar uw school. 

Met uw groep naar Schoolreis Ardennen


Bent u enthousiast geworden over een van onze bestemmingen? Wij werken vrijblijvend een offerte op maat voor u uit. Ook als uw gewenste bestemming er niet bij staat horen wij graag uw wensen.

Stap 1: Gegevens reis
Stap 2: Gegevens school
Stap 3: Overige gegevens
* verplichte velden
Deel deze trip

Dagtocht

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Belgische Ardennen;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Excursies zoals genoemd in het programma;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Offerte aanvragen
Bel +31 488 47 44 78

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Scooltrips.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.